Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2020

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αγιοβασίλης έρχεται με σύριγγα στο χέρι!!






Ο καινούργιος χρόνος θα μας μπει με μια ένεση στο χέρι. Τον βλέπω τον ΣΚΑΪ με τους πληρωμένους του.
«Συνελήφθη ανεμβολίαστος που κυκλοφορούσε ελεύθερος αργά χθες τα ξημερώματα».

@
Το ‘21 θα μάθουμε αν το εμβόλιο θα σταματήσει την πανδημία ή η πανδημία θα σταματήσει το εμβόλιο.

@
Ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής της Pfizer δεν θα το κάνει, λέει, τώρα το εμβόλιο για να μην το στερήσει από την ανθρωπότητα. Είμαι ανάγωγος εγώ και ανησύχησα; Πρώτος πρωτος έπρεπε να το κάνει. Ο Κυριάκος μας γιατί το κάνει; Χέστηκε για την ανθρωπότητα;

@
Άκου έβγαλε το εμβόλιο και θα το δοκιμάσουμε πρώτα εμείς;;
Ανοίγω εγώ σουβλατζίδικο, απ’ τους άλλους θα μάθω εγώ αν είναι καλά τα σουβλάκια μου;
Δεν θα δοκιμάσω ένα;;

@
Στις επόμενες δυο βδομάδες θα ξέρουμε αν το εμβόλιο αυτό πιάνει και την τελευταία μετάλλαξη. Αν δεν την πιάνει θα κάνουμε αυτό και θα περιμένουμε να βγει και το συμπληρωματικό της μετάλλαξης.

@
Θα γίνεις της μεταλλάξεως το κάγκελο.



@
Η επιδημία δεν είναι στο τέλος της, ούτε στην αρχή του τέλους της. Χρειαζόμαστε αισιοδοξία, δεν λέω, αλλά εμένα μου αρέσει να μου λένε την αλήθεια ολόκληρη και να μην με πάνε βδομάδα βδομάδα.
Στις 14 Δεκεμβρίου θα τελείωνε η καραντίνα κι ούτε στις 14 Ιανουαρίου δεν πρόκειται να τελειώσει.

@
Γι’ αυτό και μας έπιασε το αμόκ και μπήκαμε στα αυτοκίνητα και γυρνάγαμε γύρω γύρω την Αθήνα, να τη δούμε στολισμένη. Τρεις φορές κατεβήκαμε. Μια με τη γιαγιά, δεύτερη βόλτα με τον παππού και τρίτη με τα παιδιά. Γι’ αυτό είχε τέτοια κίνηση, γιατί πηγαίναμε τρεις φορές ο καθένας.

@
Γ@μησέ τα.



@
Εν τω μεταξύ αυτοί ψηφίζουν αβέρτα κουβέρτα νομοσχέδια, έχουν απαγορεύσει και τις πορείες, σαν δικτατορία με δικαιολογία την επιδημία.
Κατάργησαν τα δημόσια Πανεπιστήμια. Τα εξίσωσαν με τα κολλέγια.
Θα ‘χέ γίνει ρημαδιό τώρα.
Αν ήταν ανοιχτά τα πανεπιστήμια.

@
Πισώπλατες μαχαιριές στην παιδεία. Αυτή είναι η πολιτική.
Η καλή και υπάκουη Κεραμέως που θα τη βάλουν, λένε, στο υπουργείο Περιβάλλοντος γιατί ο Χατζηδάκης δεν προσκυνάει τον Καίσαρα.

@
Ποιον Καίσαρα ρώτησες;



@
Α, παρεμπιπτόντως μετά από τρεις μήνες κατάφεραν επιτέλους να φτιάξουν μάσκες για τους μαθητές σε σωστό μέγεθος. Μόλις κλείσαν τα σχολεία δηλαδή πέτυχαν το μέγεθος.
Το φιάσκο το χρεώνεται ο Θεοδωρικάκος και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πιθανότατα στον επόμενο ανασχηματισμό δεν θα είναι ανασχηματισμένος. Αλλά αναθεματισμένος.

@
Λένε ότι θα ανασχηματίσει τον Βρούτση, αλλά άνθρωπο του Σαμαρά δύσκολα τον μετακινείς. Διότι όλοι ξέρουν ότι αυτή είναι κυβέρνηση του Σαμαρά με ολίγο Μητσοτάκη.

@
Άρα, μόνο Αβραμόπουλος θα πάρει τις εντυπώσεις στον ανασχηματισμό που θα γίνει.

Το ’20 σε μία φωτογραφία

@
Εν τω μεταξύ, οι νεκροί φεύγουν ο ένας πίσω απ’ τον άλλον. Είναι πέραν του προφανούς ότι αυτός ο χειρισμός της δεύτερης πανδημίας τους ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο.
Παράλληλα ψάχνουνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι τα δεύτερα βιβλία καταγραφής των κρουσμάτων, ο Κυριάκος όμως τα κρατάει λες και είναι προσωπικά του αρχεία και όχι αρχεία του κράτους, ενώ συνεννοήθηκε με τους δημοσιογράφους του, όλους, ν’ ασχοληθούν τώρα με τα Folli-Follie για να φύγει από πάνω του η κακή δημοσιότητα.

@
Για την ακρίβεια ο κωδικός της λάσπης λέγεται Χολή-Χολή.

@
Επειδή δεν του κάθισε καλά η λάσπη για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας στο Σούνιο προχώρησε στο σκάνδαλο Folli-Follie, ότι προσπάθησε να το κουκουλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να καλύψει την ιστορία και τα τοιαύτα.
Άρχισαν οι μηνύσεις Φλαμπουράρης, Χαρίτσης τρέχουν στα δικαστήρια και πραγματικά ενώ o κόσμος είναι σε απόγνωση, καταστρέφονται οι δουλειές τους, οι ζωές τους οι δημοσιογράφοι τον εμπαίζουν παίζοντας αντί για ειδήσεις παραγγελιές του Μάξιμου!

@
Τόσα λεφτά δίνει ο Πέτσας τι θες να κάνουν κι αυτοί;

@
Εμφανέστατα εντεταλμένοι.



@
Αλλά επειδή ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, ούτε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά ούτε και στην πραγματικότητα, αφού αδυνατεί ακόμα ν’ αρθρώσει λόγο, καινούργιο λόγο, λογικό να περνάει στο ντούκου.
Ψάχνει, λέει, ο Τσίπρας τρόπο να εμπνεύσει ξανά τον κόσμο. Όταν αναζητείς εμπνευστές σε αυτούς που σε θάψανε στις προηγούμενες εκλογές τότε καμία έμπνευση, καμία ελπίδα.

@
Ο ΣΥΡΙΖΑ αν συνεχίσει έτσι θα ξεψυχήσει στην Κουμουνδούρου πριν κάνει το εμβόλιο.

@
Και η αντιπολίτευση που κάνει είναι η επονομαζόμενη «γκρίνια της γριάς». Δηλαδή γκρινιάζει, μας λέει τι δεν κάνει καλά η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν προτείνει τίποτα, δε λέει παραδείγματος χάριν, όταν έρθουμε εμείς στην εξουσία, θα καταργήσουμε την εξίσωση των κολεγίων με τα πανεπιστήμια.

@
Λέει δες τι κάνανε αυτοί. Σαν το ΚΚΕ. Λέει για να λέει. Γκρινιάζει για να γκρινιάζει. Για να κρατάει το ποσοστό του και να μετράει σαν περιπτεράς τα ψιλά. Το ΚΚΕ εδώ και καιρό δεν έχει κανέναν ρόλο, το θέλει, δεν το θέλει, στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς δίπλα στον Τσίπρα, δεν δίνει σοβαρή εικόνα αντιπολίτευσης.
Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά πάσχει ο κανόνας!

@
Προφανώς δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν. Και εξαιτίας ποιων έχασαν.
Οι φταίχτες αλωνίζουν!!



@
Από την άλλη, ο Κυριάκος συμπεριφέρεται αλαζονικά σαν τον Τραμπ, νομίζοντας ότι όλες αυτές οι αποφάσεις που παίρνει μόνος του και τις εφαρμόζει με τη βοήθεια σύσσωμου του δημοσιογραφικού κόσμου, νομίζει ότι θα μείνουν ατιμώρητες. Δεν έχει παρά να περιμένει το τέλος της πανδημίας.

@
Όταν φύγουν οι μάσκες οι άνθρωποι θα μιλήσουν.
Άλλα αυτά παθαίνει οποίος μπερδεύει τη μάσκα με το στόμα.

@
Αργά, πολύ αργά θα καταλάβει η Ευρώπη ότι για μια ακόμα φορά άργησαν. Η Ευρώπη θα διαλυθεί περιμένοντας να τελειώσει η πανδημία. Απαιτείται πανθυμία αντιμετώπισης της κρίσης.
Πρέπει όπως υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης, να υπάρχει και ο μηχανισμός πανδημίας. Ένα συμπληρωματικό παράλληλο νόμισμα, το πανδημικό νόμισμα, το οποίο ν’ αφήνει αλώβητες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους για να συνεχίσουν από ‘κει που σταμάτησαν.

@
Όχι όσοι μπορούν να δουλεύουν με πανδημία ζουν, οι άλλοι πεθαίνουν.



@
Και μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να είναι πιεσμένη τώρα από την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε λίγο όμως θα είναι ο αρχηγός της νέας ομάδας των χωρών που αποχωρούν. Πάντα αυτός που κάνει την πρώτη κίνηση κερδίζει.



@
Η χρονιά φεύγει και ανάθεμα που ήρθε. Αυτή τη χρονιά θα τη θυμούνται σαν εφιάλτη οι άνθρωποι. Το χειρότερο τους εφιάλτη. Κωλοχρονιά με όλη τη σημασία της λέξης.

@
Ο καθένας έχει και μια θεωρία συνωμοσίας στα συρτάρια του μυαλού του. Οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι ο ιός αυτός είναι βιομηχανοποιημένος, αλλά όπως και να έχει το βέβαιο είναι ότι πεθαίνεις.

@
Εκτός κι αν έχεις 20.000 ευρώ που τόσο κοστίζει περίπου το φάρμακο που πήρε ο Τραμπ. Το φάρμακο των πλουσίων. Έτσι το αποκαλούν. Αλλά αυτό απαιτεί να πάθεις κορονοϊό πρώτα. Βέβαια δεν μιλούν γι’ αυτό. Διότι ποιο σύστημα υγείας το αντέχει; Εμείς οι φτωχοί εμβόλιο.



@
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πεθαίνουν και από τον Μητσοτάκη μόνο χειροκροτήματα πήραν κι αυτά στην αρχή. Προσλήψεις γιοκ.

@
Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει. Όταν τελειώσει η πανδημία, διάβασα, θα γίνονται πάρτι πρωί, μεσημέρι, βράδυ κι αχαλίνωτο σεξ. Τα άκουσες παππού; Αν ζήσεις θα γ@μήσεις.

@
Προς το παρόν τη γ@μησες.



@
Εμείς ακόμα ψάχνουμε την οικογένεια που θα περάσουμε μαζί την Πρωτοχρονιά. Σκέφτεται ένας φίλος μας να μετατρέψει το βαν σε ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει πέρα δώθε.

@
Όλη μέρα όλοι κάνουν πατέντες πώς θα βγούνε, πώς θα την κάνουνε. τοίχο τοίχο βγαίνουμε από το σπίτι. Μας έχουν σιχαθεί τα σκυλιά. Ο δικός μου χθες γαύγιζε για να μην τον βγάλω έξω.



@
Ο κόσμος θ’ αλλάξει. Αυτή τη στιγμή τον αλλάζουν για να το βρούμε έτοιμο όταν τελειώσει η πανδημία. Ποιοι θα είναι οι ωφελημένοι;
Η τεχνολογία και οι φαρμακευτικές.
Αυτές μαζί θα κάνουν το παιχνίδι.



@
Αν εσύ έχεις στρατό κι αεροπλάνα, εγώ σου αρρωσταίνω τον στρατιώτη και δεν μπορεί ούτε να φτάσει στο αεροπλάνο.
Οι βιομηχανίες αλλάζουν χέρια.
Θα αρκούν τα drones.

@
Δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν μέσα και να ανατινάζονται οι ίδιοι οι άνθρωποι. Θα μπαίνει μέσα το drone και θα προκαλεί την ανατίναξη.
Ένας καινούργιος πόλεμος είναι στα σκαριά!



@
Οι αρχηγοί των κρατών θα είναι οι πιο αδύναμοι. Τι σημασία έχει αν είσαι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Το facebook θεωρεί ότι αυτό κατέχει την αλήθεια και μόνο αυτό, και σου κατεβάζει την ανάρτηση. Όποιος και να είσαι. Άρα ο κυρίαρχος του κόσμου ποιος είναι;

@
Σκέψου λιγάκι!!
Σκέψου.



@
Πάρτε ελπίδα από όπου βρείτε και μπείτε στον καινούργιο χρόνο. Η ζωή δεν σταματάει. Σκεφτείτε μόνο την στιγμή που θ’ αγκαλιαζόσαστε και θα φιλιόμαστε όπως παλιά.

@
Νικητής αυτής της πανδημίας θα είναι αγάπη.
Ο άνθρωπος έμαθε πώς είναι να ζεις χωρίς να εκδηλώνεις τα αισθήματά σου, χωρίς να μπορείς να δεις μια παράσταση, χωρίς να πας να χορέψεις, ν’ ακούσεις μουσική.
Αν σας αρέσει ένας κόσμος με πληρωμένους δημοσιογράφους, να σας ζαλίζουν και να σας τρομοκρατούν κρατήστε αυτό τον κόσμο.

@
Η ζωή θα νικήσει. Η απλή ζωή θα νικήσει. Η μικρή ζωή θα νικήσει τη μεγάλη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου