Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

Εξαφάνιση στο Κορωπί: Νέα στοιχεία στο θρίλερ της 19χρονης – Κρατείται παρά τη θέλησή της





Έκκληση προς οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία απηύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας


Νέα δεδομένα φέρεται να προστίθενται στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης, η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί.

Σύμφωνα με μια νέα πληροφορία, η Άρτεμις, που εδώ και τρεις μήνες αναζητούνται τα ίχνη της, κρατείται παρά τη θέλησή της σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Το διάστημα αυτό, οποιοδήποτε στοιχείο προέκυψε για την τύχη της κοπέλας, ερευνήθηκε προσεκτικά από τις αρχές, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Μέσω του δικηγόρου της, οι οικογένεια της 19χρονης μιλά για εμπλοκή αγνώστων στην εξαφάνισή της.

«Σήμερα έχει έρθει η πληροφορία ότι η Άρτεμις κρατείται από δύο ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας. «Σίγουρα μία 19χρονη δεν μπορεί να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση και αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι κάτι συνέβη στην κοπέλα» συνέχισε.

«Κάνω έκκληση, μιας και είχε χθες τα γενέθλιά της η Άρτεμις, οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό, έστω και ανώνυμα αν φοβάται, να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία έχει είτε στην οικογένεια είτε στις αρχές» κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου