Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021

«Φασίστας και κλώνος νεοναζιστικών φρονημάτων από τα γεννοφάσκια του...» - Σοκάρει η άγρια επίθεση του Γιώργου Τράγκα στον Μητσοτάκη μετά την αποθέωσή του από την Bild

Διαβάστε ένα πραγματικά σοκαριστικό απόσπασμα από το τελευταίο άρθρο του Γιώργου Τράγκα που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr:

Οι νεοναζιστικές απόψεις του κυρίου Μητσοτάκη περί υγειονομικής πολιτικής, αποσπούν πλέον την προσοχή των Ελλήνων και των Ευρωπαίων. Ήδη η κυβέρνησή του χαρακτηρίζεται από σειρά ευρωπαϊκών εντύπων, όπως το Politico, ως αυταρχική, ολοκληρωτικής υφής και πλήττουσα καθημερινά τις ατομικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάς κατατάσσεται από πλευράς ελευθεριών στη λίστα τριτοκοσμικών χωρών. Ουραγός από πλευράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη λίστα των Ευρωπαϊκών κρατών αλλά και παγκοσμίως. Η εφημερίδα που χλεύασε τους Έλληνες κατά την εισαγωγή του μνημονίου, δηλαδή της οικονομικής κατοχής στην πατρίδα μας, αποθέωσε χθες τον Έλληνα πρωθυπουργό για την χιτλερική ιδέα του να ταξιδεύουν οι Ευρωπαίοι με υγειονομικό διαβατήριο, δηλαδή με βεβαίωση εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας ότι είναι φασίστας και κλώνος νεοναζιστικών φρονημάτων από τα γεννοφάσκια του, εισηγείται στην Ευρώπη να υπάρχει διαχωρισμός των πολιτών σε δύο κατηγορίες: Στους «καθαρούς», αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο, και στους «ακάθαρτους» δηλαδή εκείνους που από φόβο ή για κάποιο άλλο ιατρικό λόγο δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι θα μπορούν εύκολα οι επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν μόνο πειθήνιους, ελεγχόμενους και εμβολιασμένους, και να αφήνουν στην ανεργία όλους εκείνους που αντιδρούν απέναντι στις τυχόν παρενέργειες ενός εμβολίου.

Με νοοτροπία Γερμανού ιατρού που πειραματιζόταν πάνω σε Εβραίους στα στρατόπεδα του Χίτλερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισηγείται είτε μόνος του είτε με εντολή της Καγκελαρίας είτε γιατί το ζητάνε οι πολυεθνικές των φαρμάκων που κερδίζουν δισεκατομμύρια, να δημιουργηθεί ένας «υγειονομικός φράκτης» μεταξύ εκείνων που θα κάνουν το εμβόλιο mRNA και εκείνων που δεν θα το κάνουν. Θέλει να καταργήσει στην πράξη μια πάγια διεθνώς κατοχυρωμένη νομική αρχή, ότι ουδεμία ιατρική πράξη τελείται άνευ της συναίνεσης του ασθενούς ή του υγειούς. Προβαίνει με κυνισμό και κτηνώδη νεοναζιστικό τρόπο σε διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων. Και κυρίως παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου όσον αφορά ιατρικές πράξεις.

Ο κύριος Μητσοτάκης «βιάζει» και σβήνει όλες τις συνταγματικές ελευθερίες. Δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να επιλέγουν τους εργαζόμενους με κριτήριο την υγειονομική πειθαρχία. Εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση πολιτών εισηγούμενος να μην ταξιδεύουμε αν προηγουμένως δεν έχουμε κάνει τα εμβόλια και δεν έχουμε πάρει τις ανάλογες «βίζες πιστοποίησης» του υγειονομικού ελέγχου. Με τερατώδη τρόπο, ο άνους εισάγει στη ζωή μας ακόμη και το τσιπάρισμα μέσω ειδικών εμβολίων που επιθυμούν διάφορα διεθνή κέντρα για τον έλεγχο πληθυσμών και γεννήσεων.

Το παλαιό πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων, που ζητούσε η χούντα του Παπαδόπουλου και οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις μετά τον εμφύλιο, επανέρχεται στη ζωή των Ελλήνων από τον γιο του γερμανόφιλου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως πιστοποιητικό υγειονομικής κατάστασης. Είναι ένα είδος πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων που έχει να κάνει με τον ατομικό βαθμό πειθαρχίας απέναντι στις ακραίες εντολές και στις φασιστικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αλλά και γενικά των αρχών του προτεκτοράτου.

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία απορρίπτουν κατηγορηματικά την ιδέα του «υγειονομικού διαβατηρίου» και του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι περισσότεροι Διεθνείς Οργανισμοί απορρίπτουν την ιδέα του μη συναινετικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι και χθες η διεθνής ειδησεογραφία μιλούσε για τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες που περιβάλλουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς τα νεοναζιστικά φρονήματα και τον απάνθρωπο ψυχισμό ενός πρωθυπουργού. Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα που αξιοποίησε την οργή των Ελλήνων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας των Πρεσπών για να φτάσει στο Μαξίμου.

Ήδη, όπως πληροφορούμαι, υπάρχει η αντίδραση χιλιάδων Ελλήνων ομογενών στο διαδίκτυο των χωρών που εργάζονται και διαμένουν. Η αποθέωση του Μητσοτάκη από τη γνωστή Bild που λοιδορούσε τον Ελληνικό πληθυσμό είναι ενδεικτική. Την ίδια ώρα η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Ελλάδα και η ακροδεξιά, φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδεικνύει το αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου