Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Χοντρό παρασκήνιο: Πληροφορίες ότι οι Σκουρλέτης και Τσακαλώτος προωθούν τον Σακελλαρίδη για αντικαταστάτη του Τσίπρα - Τι απαντά ο ίδιο






Ούτε καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάποιες «πληροφορίες» και δημοσιεύματα τον φέρουν να τον έχει επιλέξει η «Ομπρέλα» (Βούτσης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος, Φίλης, Ξανθός, Βίτσας και άλλοι) προκειμένου να αποτελέσει τον αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Η στήλη «Παιχνίδια Εξουσίας» του Βασίλη Σκουρή στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή πλέον του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ο oποίος και εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την εμπλοκή του ονόματός του σε παρασκηνιακές διαδικασίες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει καιρό ακόμα και να συνομιλήσει με στελέχη όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ή ο Νίκος Βούτσης, ενώ φέρεται να μην γνώριζε καν την ύπαρξη της «Ομπρέλας» ακόμα και δυο ημέρες μετά την εμφάνισή της! Για την ακρίβεια, έβλεπε τίτλους για την «Ομπρέλα», χωρίς να γνωρίζει ακριβώς τι είναι, καθώς ασχολούνταν με θέματα αρμοδιότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου