Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021

ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)





 


Καζάνι έτοιμο να εκραγεί, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Με τον επικείμενο ανασχηματισμό, απλά να δίνει μία μικρή παράταση σ΄αυτό που έρχεται.
Διότι, όπως λέει και ο σοφός γέρος, με το να σφίξεις το καπάκι της χύτρας, δεν σε γλιτώνει από την έκρηξη.
Απλά την καθυστερεί για λίγο, αλλά στη συνέχεια την κάνει πολύ μεγαλύτερη.
Οι βουλευτές του κόμματος, έστω και καθυστερημένα, έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζει ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του, εναντίον τους.
Το ότι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στοχοποιεί εσκεμμένα, δυνατά ονόματα, επιτυγχάνοντας έτσι να πέφτει επάνω σ΄αυτούς η κατακραυγή του κόσμου και ο Μωυσής να παραμένει ''ατσαλάκωτος''.
Το ποτήρι μάλιστα φαίνεται ότι ξεχείλισε, με το θέμα των εμβολιασμών των κυβερνητικών, όταν ο Κυριάκος, ενώ αρχικά τους χρησιμοποίησε ως διαφήμιση των εμβολιασμών και του εμβολίου, στη συνέχεια τους έστειλε στην πυρά, φορτώνοντας τους την ρετσινιά της κατάχρησης εξουσίας, για προσωπικό τους και οικογενειακό όφελος.
Η περίπτωση μάλιστα του Κωστή Χατζηδάκη, τον οποίο οι σύμβουλοι του Κυριάκου τον θεωρούν ως έναν εκ των δελφίνων, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού είναι η δεύτερη φορά που τον εκθέτουν, στα μάτια του κόσμου, πράγμα καθόλου τυχαίο.
Αλλά όπως είπαμε, δεν είναι μόνο ο Χατζηδάκης.
Σταϊκούρας και Βρούτσης, είναι άλλα δύο θύματα του κανιβαλισμού του Μαξίμου, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς όλους τους βουλευτές του κόμματος, ότι ο Μητσοτάκης και οι αυλικοί του, μπορούν ανά πάσα στιγμή, σε συνεργασία με τους καλοταϊσμένους μιντιάρχες-φίλους του πρωθυπουργού, να τελειώσουν πολιτικά, τον οποιονδήποτε κοινοβουλευτικό, ανεξαρτήτου ονόματος.
Αυτή η κατάσταση, προφανώς και έχει θορυβήσει τους πάντες.
Που όπως ακούγεται σε διάφορα πηγαδάκια, περιμένουν τον ανασχηματισμό, για να ξεκινήσουν να βάζουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους.
Τώρα, τί εννοούν όταν λένε ''τα πράγματα στη θέση τους'' για να ΄μαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε σε θέση να το ερμηνεύσουμε ακριβώς.
Αφού αυτή η ρήση, έχει πολλαπλές ερμηνείες.
Πάντως, αυτό που διαφαίνεται, είναι ότι ο νέος χρόνος δεν μπαίνει και τόσο καλά για την κυβέρνηση.
Η οποία, μπορεί να παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος, όμως αυτή η υπερβολική σιγουριά του μονοπωλίου, που δημιουργούσε η ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ όλον αυτό τον καιρό, φαίνεται ότι τελικά λειτούργησε αρνητικά, ως προς την συνοχή, καθώς επέτρεψε σε ορισμένους να βγάλουν τον κακό τους εαυτό.
Τον πολύ κακό τους εαυτό.
Προεξέχοντος φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.





 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου