Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

Σκάει βόμβα περί σεξουαλικής παρενόχλησης και για δεύτερο «διορισμένο» από τη Μενδώνη!





Η νέα καταγγελία αφορά 65χρονο ηθοποιό, τοποθετημένο σε πολιτιστικό οργανισμό από την υπουργό

Σκάνε κι άλλες «βόμβες» στον καλλιτεχνικό χώρο! Δύο νέες υποθέσεις καταγγελιών, η μία για σεξουαλική παρενόχληση και η άλλη για απόπειρα βιασμού, αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

Στην πρώτη αναφέρθηκε την Τρίτη ο συνεργάτης του «Πρωινού», Τάσος Τεργιάκης, και αφορά, όπως αποκάλυψε, έναν 65χρονο ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε σίριαλ, ενώ κατέχει και πόστο σε πολιτιστικό οργανισμό, όπου τοποθετήθηκε πέρυσι από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Οι κατηγορίες εναντίον του στις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) είναι για σεξουαλική παρενόχληση. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε ο συνεργάτης της εκπομπής του ΑΝΤ1, υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων του εν λόγω ανθρώπου, γιατί καταγγέλλονται καταστάσεις που έχουν συμβεί προ εικοσαετίας. Όμως, δεν αποκλείεται να τον καλέσει ο εισαγγελέας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν νεότερα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο.
Επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια

«Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη, και είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της υπουργού Λίνας Μενδώνη από το 2019», σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. «Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της Δικαιοσύνης, διότι, έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Στο μεταξύ, ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» στο Open, αποκάλυψε πως έχει γίνει ακόμη μια καταγγελία στο ΣΕΗ για περιστατικό απόπειρας βιασμού με θύτη έναν άλλον γνωστό ηθοποιό. Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης από τον συνεργάτη της εκπομπής Γιάννη Πουλόπουλο, ο φερόμενος ως θύτης είναι κι αυτός γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα έπαιζε σε δημοφιλή σειρά. Μάλιστα, η απόπειρα βιασμού για την οποία κατηγορείται στην καταγγελία που κατατέθηκε έγινε σε εξωτερικό σημείο, όχι εντός του χώρου των γυρισμάτων του σίριαλ που παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου