Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ (ΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ






Τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη με τους ξυλοδαρμούς πολιτών ήταν κάτι που κλόνισε τους ψηφοφόρους του κ. Μητσοτάκη. Τους δημιούργησε διλήμματα και ερωτηματικά, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι οι επιθέσεις ήταν αναίτιες, βίαιες και ακραίες. Τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος Μητσοτάκη, που πληρώνονται με εκατομμύρια (το οποία έπρεπε να δοθούν για την δημιουργία ΜΕΘ) αντέδρασαν όσο μπορούσαν στην εκτροπή ξυλοδαρμού πολιτών, αποσιωπώντας την.  Αλλά δεν έγινε πιστευτό, γιατί υπήρχαν πλέον στοιχεία.

Ο κ. Μητσοτάκης έψαχνε εναγωνίως ένα αφήγημα, για την συζήτηση της Παρασκευής.... για την αστυνομική βία στην Βουλή. Μια δύσκολη Παρασκευή για τον κ. Μητσοτάκη, που οι ηλίθιοι μπαχαλάκηδες κοίταξαν να την κάνουν εύκολη. Μάλιστα νωρίς το απόγευμα είχε συνάντηση με τον  πρόεδρο της επιτροπής κ. Αλιβιζάτο για την έρευνα της αστυνομικής βίας, που είχε καταργήσει ο Χρυσοχοΐδης λίγο μετά την πρώτη του αναφορά. Τόσο καλά. Αλλά άντε να τα βρουν αυτά οι δεξιοί σε αυτά που βλέπουν και διαβάζουν.

Φυσικά με την στάση τους οι μπαχαλάκηδες στην Νέα Σμύρνη, στην ουσία απενεχοποίησαν τον Σύριζα, γιατί μόνον ένας ηλίθιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο Σύριζα, έβαλε τους μπαχαλάκηδες να δείρουν αστυνομικό, για να έχει ο Μητσοτάκης άλλοθι.

Έτσι ο κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή θα μας μιλήσει για νόμο και τάξη από τους μπαχαλάκηδες, για ανομία και επεισόδια, για.., για.., κοινώς για ό,τι του κατέβει προκειμένου να επανέλθουν οι χαμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στο μαντρί. Προκειμένου να τον χειροκροτήσουν τα πρόβατα βουλευτές του που είχαν αρχίσει κι αυτοί να αμφιβάλλουν.

Ε δεν θέλουν και πολύ οι καναπεδάτοι. Εδώ δεν έχουν διαβάσει καν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, που επέβαλε τέτοιους κανόνες εγκλεισμού είναι η χώρα μας. Πουθενά στην Ευρώπη δεν φίμωσαν και κλείδωσαν τους πολίτες κι ας είχαν διπλάσιο αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων. Έτσι λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης θα κλείσει και γι' άλλο χρονικό διάστημα τους πολίτες στα σπίτια τους. Θα μπορούν λοιπόν οι αδιάβαστοι καναπεδάτοι δεξιοί να δουν στην τηλεόραση τον άτυχο αστυνομικό- έχει όλη μας την συμπάθεια -και να αναφωνήσουν «μωρέ καλά τους κάνουν τα τσογλάνια και τα κτυπάνε». Κτύπησε φλέβα ο κ. Μητσοτάκης, δεν θέλουν και πολύ οι καναπεδάτοι γκαγκά δεξιοί, να τον πιστέψουν. Όχι οι σκεπτόμενοι, φυσικά, που φαίνεται πως είναι το πρόβλημά του...

Γιατί κι αυτοί οι έρμοι οι γκαγκά, τόσο αφελείς που είναι και αδιάβαστοι δεν ψάχνουν τα πραγματικά γεγονότα μέσα από τα ψέματα των εκδοτικών συγκροτημάτων, που έδειχναν επί μισή ώρα τον άτυχο αστυνομικό γεμάτο αίματα, αλλά την προηγούμενη ημέρα παρέλειψαν να δείξουν πλάνα από τους ξυλοδαρμούς.

Θα οργιάσουν αύριο το πρωί τα πρωινάδικα των εκδοτών, που δεν έβρισκαν προχθές το πρωί ούτε ένα πλάνο να δείξουν από τους ξυλοδαρμούς πολιτών.

Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία και πείθονται οι αδέξιοι... δεξιοί. Όχι όλοι. Κι αυτό είναι το πρόβλημα του Μητσοτάκη. Με τον Σύριζα έχει καθαρίσει. Ούτε ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν. Εκείνοι που βλέπουν την πραγματικότητα και είναι δεξιοί τον προβληματίζουν. Γιατί βλέπουν την αθλιότητα σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής. Ψέματα, υποσχέσεις, αποτυχία παντού, έρχονται και τα εθνικά θέματα σε λίγο.

Στον Σύριζα με έναν άτυχο αστυνομικό, θα μπορέσεις να απαντήσεις κ. Μητσοτάκη στους σκεπτόμενους δεξιούς όμως όχι...

Μόνο θλίψη προκαλούν τα επεισόδια. Θλίψη για τις αθλιότητες της αστυνομίας του Χρυσοχοΐδη, που τα προκάλεσε όλα αυτά, θλίψη για τους ανεγκέφαλους μπαχαλάκηδες που αυξάνονται σε αριθμό με αυτήν την τακτική της κυβέρνησης, θλίψη και για τους καναπεδάτους που θα αργήσουν ακόμα να κατανοήσουν το μέγεθος της απάτης. Θα το κάνουν, αλλά αργότερα, όταν θα έχει γονατίσει η χώρα.

ΥΓ Ένας πανικόβλητος Μητσοτάκης βγήκε για διάγγελμα- χωρίς καν να τον παρακολουθήσουμε είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει στους καναπεδάτους, όπως στην Βουλή και θα πει αυτά που γράψαμε. Οι σκεπτόμενοι δεξιοί δεν μασάνε Κυριάκο,  το έχασες το παιγνίδι, μίλα στους γκαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου