Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Χρυσοχοΐδης: Ρουσφέτι σε πρώην «σύντροφό του» για ευνοϊκή μετακίνηση αστυνομικού της ομάδας «Ζ»; - Είχε αρνηθεί το ίδιο αίτημα σε Νεοδημοκράτη!





Κατ΄ αρχήν το κυριότερο ζήτημα που τίθεται είναι αν πράγματι έκανε αυτή την ευνοϊκή μετακίνηση. Συγκεκριμένα ενός άνδρα αστυνομικού από την ομάδα «Ζ», την ώρα που υποτίθεται ότι, ο ίδιος, ο υπουργός, έχει απαγορεύσει ακόμη και τις αποσπάσεις προς φυλασσόμενους στόχους.


…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Την ίδια στιγμή, με δική του εντολή και κατ’ επέκταση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, τοποθετούνται σε μονές βάρδιες αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» για να φυλάνε σημεία υψηλής επικινδυνότητας, ενώ κανονικά έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μαζί στην ίδια βάρδια.



Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς ρουσφέτι καταγγέλθηκε στη στήλη ότι έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε πρώην σύντροφό του από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.


Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στέλεχος, το οποίο είναι από την Κρήτη, εξακολουθεί να είναι οργανωμένο στο χώρο του Κινήματος, δηλαδή στο ΚΙΝΑΛ.

Αρχικά, οι γονείς του αστυνομικού της ομάδας «Ζ», θέλοντας να περνάει καλύτερα το παιδί τους στην αστυνομία, ζήτησαν από βουλευτή και υπουργό της ΝΔ να διεκπεραιώσει το αίτημα τους. Κι ενώ επί μήνες δεν είχαν καταφέρει τίποτα, καθώς ο κ. Χρυσοχοϊδης αρνούταν να το κάνει για λόγους αξιοκρατίας, τελικά ένας άνθρωπος της οικογένειας τούς συνέστησε να ζητήσουν το ρουσφέτι από οργανωμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


Κι έτσι έγινε! Το ρουσφέτι εντός λίγων ημερών ικανοποιήθηκε! Και πλέον οι γονείς έχουν να το λένε: Ποια ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και με Μητσοτάκη… κυβερνάει!



ΥΓ.: Η στήλη και δη το PIPERATA.GR, ρωτάμε τον υπουργό, είναι αλήθεια; Κύριε Χρυσοχοϊδη, έχετε το χρόνο να σκεφτείτε τι θα απαντήσετε, πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Και φυσικά, σε περίπτωση που το «παιδί» ξαναγυρίσει -ξαφνικά- στην ομάδα «Ζ» ή μετακινηθεί για λόγους δυσμένειας, χωρίς να έχει ανοίξει «ρουθούνι», η στήλη πάλι θα το μάθει και θα επανέλθει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου