Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Μαξίμου / Με εντολή Μητσοτάκη το φακέλωμα και η ανακοίνωση του ονόματος του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε ΒΙΝΤΕΟ



Ασφαλίτικες μέθοδοι από το Μαξίμου και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Με εντολή από τον πρωθυπουργό βουλευτές έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα


Η οργή των κατοίκων της Νέας Σμύρνης αλλά και των ίδιων των αστυνομικών από την πρωτοφανή αστυνομική βία που άνευ λόγου ασκήθηκε σε πολίτες αντί να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αναδίπλωση όσον αφορά την στρατηγική εκφοβισμού και τρομοκράτησης των πολιτών τον οδήγησε σε σκοτεινές επιλογές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Έτσι απέναντι στα βίντεο των πολιτών που κατέγραψαν τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό, άρχισε να στήνεται στα υπόγεια του Μαξίμου και της Πειραιώς, η γραμμή άμυνας με φακέλωμα και συγκεκριμένα:

-Δημοσιοποίηση του ονόματος και του επωνύμου του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε

-Αναφορές στην πολιτική του επιλογή

-Βαρύτατες κατηγορίες ότι πήγε να αφαιρέσει όπλο αστυνομικού

-Ψέματα περί σύλληψής του σε πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
Το στήσιμο στα υπόγεια Μαξίμου και Πειραιώς

Η εντολή δόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μέσα από το non paper που στέλνει στους βουλευτές και τα στελέχη, το γνωστό «Σφυγμό της Ημέρας».

Όπως φαίνεται στο σχετικό απόσπασμα, η Νέα Δημοκρατία δίνει εντολή για το πως θα απαντάνε τα στελέχη. Τους δίνει εντολή να γνωστοποιήσουν το ονοματεπώνυμο του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και να τον κατηγορήσουν ότι πήγε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.



Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Παππάς ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα τη γραμμή του κόμματος την Κυριακή τα μεσάνυχτα.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του νεαρού μιλώντας στο Open.
Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι πήγε να αφαιρέσει όπλο, έκανε λόγο για την πολιτική του δράση και υποστήριξε αναληθώς ότι είχε συλληφθεί σε πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

.


Λίγη ώρα μετά ανέλαβε υπηρεσία ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και ο Μάκης Βορίδης στην τοποθέτησή του χρησιμοποίηση τα επιχειρήματα των υπογείων του Μαξίμου και της Πειραιώς.





Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν Μαξίμου και Πειραιώς

Η λογική καταδότη που υιοθέτησαν κυβέρνηση και ΝΔ εγείρει σοβαρά ερωτήματα τα οποία και καλούνται να απαντήσουν.

1) Που ήξεραν Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία ότι ο πολίτης είχε συμμετάσχει σε διαδήλωση υπέρ Κουφοντίνα; Είχε συλληφθεί;

2) Ακόμα και να είχε συλληφθεί, πως είχαν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία;

3) Γιατί δεν γίνεται ΕΔΕ στην Αστυνομία για το ποιος χορήγησε αυτές τις πληροφορίες σε κυβέρνηση και ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου