Παρασκευή, Απριλίου 16, 2021

Θα «το πληρώσει ακριβά» ο Φουρθιώτης: Καλείται να δώσει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ





Ακριβά θα πληρώσει ο Μένος Φουρθιώτης τους μισθούς που δήλωσε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία», αφού οφείλει να καταβάλει στο ταμείο των δημοσιογράφων τα 60.000 ευρώ που δήλωνε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Ο παρουσιαστής καλείται να επιστρέψει πάνω από 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ (το ταμείο επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των δημοσιογράφων) για τους «χρυσούς μισθούς» των 60.000 ευρώ το μήνα, που δήλωσε ψευδώς ότι λάμβανε για να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και να αποσπάσει τεράστια ποσά αποζημίωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδα των Συντακτών», όχι ο ίδιος αλλά η εταιρεία του παρουσιαστή θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα ποσά, καθώς όπως επισημαίνεται, ο ΕΔΟΕΑΠ επιβάλλει εισφορά σε όλο το ποσό που δηλώνεται ως μισθός κι όχι επί ενός ορίου, όπως γίνεται στον ΕΦΚΑ, ο οποίος αναγνωρίζει ως ανώτατο ποσόν τα 6.500 ευρώ.

Όσο για τα νοσήλια, τα οποία οι ελεγκτές του ΕΔΟΕΑΠ δεν δικαιολόγησαν, μετά την πρόσφατη εισαγωγή του Μ. Φουρθιώτη σε ιδιωτική κλινική, οφείλει να τα καλύψει ο ίδιος (κι όχι η εταιρεία που τον ασφαλίζει αυτή τη φορά).

Ενίοτε η ζωή μπορεί να γίνει σκληρή για εκείνους που δεν τηρούν τους κανόνες της νομιμότητας…

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου