Σάββατο, Απριλίου 10, 2021

“Αιχμηρή” ανάρτηση Βαξεβάνη για Χίο: Αντί για αυτεπάγγελτη δίωξη, η Εισαγγελία έπρεπε να τον καλέσει να καταθέσει για το πρωτοσέλιδό που δείχνει ευθύνες σε ανθρώπους του Μαξίμου





Σε μία οργισμένη ανάρτηση με αφορμή την είδηση ότι ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη στο Στέφανο Χίο από την Εισαγγελία στον Στέφανο Χίο για το σημερινό πρωτοσέλιδό του στο “Μακελειό” προχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη αφορά τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων” και ήρθε, όπως φαίνεται, εξαιτίας των όσων αναφέρει στην εφημερίδα του όπου ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών με «νονούς» της νύχτας και άμεση σύνδεση με τους δολοφονους του Γιώργου Καραϊβάζ (πηγή).

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento επισημαίνει ότι αντί η Εισαγγελία να καλέσει τον Στ.Χίο να καταθέσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει, του ασκεί αυτεπάγγελτα δίωξη. Και μάλιστα αναρωτιέται πως μπορεί να προχωράει σε μία τέτοια ενέργεια από τη στιγμή που δεν έχει αποκαλύφθεί ακόμα ποιοι είναι πίσω από τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ και άρα δεν μπορεί να γνωρίζει η Εισαγγελία αν όσα υποστηρίζει είναι ή όχι fake news.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Χίος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας έξω από το σπίτι του τον Αύγουστο του 2020.

Αναλυτικά η ανάρτηση Βαξεβάνη:

Η Εισαγγελία άσκησε αυταπάγγελτα δίωξη στο Χίο, γιατί στο σημερινό πρωτοσέλιδό του, δείχνει ευθύνες σε ανθρώπους στο Μαξίμου. Η Εισαγγελία έπρεπε να τον καλέσει να καταθέσει γι αυτό. Γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Καραϊβαζ και ασκεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Τι είναι αυτά;




the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου