Πέμπτη, Μαΐου 06, 2021

Nick Kamen: Πέθανε ο τραγουδιστής και διάσημο μοντέλο της Levi’s





Πέθανε ο πρωταγωνιστής της πιο hot διαφήμισης των 80ς

Πέθανε ο Νick Kamen, τραγουδιστής και διάσημο μοντέλο των 501 jeans της Levi’s.
Kανένα κορίτσι που μεγάλωσε ειδικά ως έφηβη τη δεκαετία του 80 δεν θα ξεχάσει τις θρυλικές διαφημίσεις των 501, όπου οι άντρες μοντέλα ήταν ο ένας πιο ωραίος από τον άλλον – μεταξύ αυτών και ο Brad Pitt.
Ο Νick Kamen ήταν ο πρώτος, στα 18 του χρόνιa, περιζήτητο μοντέλο, με τη διαφήμιση Laundrette και το τραγούδι “I Heard it through the Grapevine”.
Μετά έκανε παρέα με τη Madonna που ανέλαβε την παραγωτή του τραγουδιού του, «Each Time You Break My Heart» και του έκανε και φωνητικά. Ήταν ένα one hit wonder, όπως πολλά εκείνη τη δεκαετία.




Μόλις η είδηση του θανάτου του Nick Kamen έγινε γνωστή, τα social media κατακλύστηκαν από συγκινητικά «αντίο» όπως αυτό των Duran Duran και του καλού του φίλου Boy George.

«Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη ο πιο όμορφος και γλυκός άνδρας, ο Nick Kamen» έγραψε ο Boy George και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με τους δυο τους.



O Nick Kamen, όπως αναμεταδίδει το news.sky.com έδωσε μάχη ενάντια σε αρρώστια για μεγάλο διάστημα αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, στα 59 του χρόνια, χθες, Τρίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου