Παρασκευή, Μαΐου 14, 2021

Είδηση-βόμβα: O James, ο Νίκος και η Άννα Μαρία ανάγκασαν τον Πάνο Καλίδη να αποχωρήσει από το #Survivorgr (video)

«Aν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε»


Όπως όλοι γνωρίζαμε μέχρι τώρα ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε από το survivor οικειοθελώς, με την αιτιολογία ότι είχε βρεθεί στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, καθώς ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη το απαίτησαν από την παραγωγή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του παρουσιαστή, ο Πάνος Καλίδης φαίνεται να τσακώθηκε με τους τρεις συμπαίκτες του. Τότε εκείνοι με τη σειρά τους απαίτησαν από την παραγωγή να τον διώξουν, καθώς ισχυρίζονταν ότι ειπώθηκαν κάποια προκλητικά λόγια από εκείνον. Στην περίπτωση που δεν γινόταν αποδεκτό το αίτημα τους, θα αποχωρούσαν εκείνοι από το παιχνίδι.

ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχοντας δεμένα τα χέρια αποφάσισε, να διώξει τον πρώην διάσημο, χωρίς ωστόσο να ενεργοποιήσει την ρήτρα απώλειας χρημάτων.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

“Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor”. Προσπάθησε ο Ατζούν να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου