Κυριακή, Ιουλίου 25, 2021

Άννα Κορακάκη για την 6η θέση: «Έδωσα το 100% και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 25 μέτρα» (video)

Ο στόχος για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν επιτεύχθηκε για την Άννα Κορακάκη, αφού η δύο φορές Ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του Ρίο και έμεινε εκτός μεταλλίων.

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ της προκριματικής φάσης των 10μ έχοντας σκορ 587 από το 2018, αν και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στον προκριματικό όπου πέρασε με τη 2η καλύτερη επίδοση, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στον τελικό.

Ωστόσο, δήλωσε χαρούμενη για την 6η θέση, καθώς έρχεται και μετά από μία περίοδο με κορωνοϊό, ενώ έθεσε πια ως στόχο της κάτι καλύτερο στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

«Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι για την εμφάνιση στους προκριματικούς που ήταν μεγάλη. Μόλις βγήκα από τον τελικό και μου διαφεύγει το γεγονός ότι για τρίτη φορά σε 3 προσπάθειες, ήμουν σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Και μάλιστα μετά από αυτή την πανδημία που με άφησε πίσω. Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια. Έμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Έδωσα το 100% και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 25 μέτρα» είπε η Άννα Κορακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου