Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

Με δεύτερη νίκη σφράγισε την πρόκριση ο Ολυμπιακός...

 


 

 Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ένας σοβαρός Ολυμπιακός υποχρέωσε σε ήττα με σκορ 1-0, τη Νέφτσι στο Μπακού, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League. 

Το... αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το 1-0 (υπέρ του Ολυμπιακού) του πρώτου ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», έδωσε το «εισιτήριο» στην ελληνική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.


Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς (με τον Μασούρα στο 15ο λεπτό) , γεγονός που τους βοήθησε να αποκτήσουν τον έλεγχο του ματς και να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη τους. Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το παιχνίδι, έκλεισαν τους διαδρόμους για την άμυνά τους, αποτρέποντας ουσιαστικά τον αντίπαλό τους από το να γίνει απειλητικός μπροστά στην εστία του Τζολάκη. 

Παράλληλα, οι παίκτες του Ολυμπιακού δημιούργησαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, ειδικά στο β' ημίχρονο. Προς το τέλος του ματς, οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκε να οπισθοχώρησαν, επιχειρώντας να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα: ένα γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς πολλούς βασικούς του παίκτες (Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνης), ενώ στο γήπεδο περίπου 11.000 οπαδοί δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, προσπαθώντας να δώσουν ώθηση στους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Ρικάρντο ντε Μπούργος (Ισπανία)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νέφτσι (Αμίρ Αμπάσοφ): Μαμάντοφ, Μπουλούντοφ (31΄ Αμπάσοφ - 83΄ Μουραντμπαϊλί), Μπότζι, Στάνκοβιτς, Μπασκέ, Χαραμίζ, Μαχμούντοφ, Μπουγκρίν (83΄ Νασάφοφ), Λαβάλ (83΄ Αλιζαντά) , Κόλι (65΄ Ισμαΐλ Ζουλφουγκαρλι), Μαμαντού Κανέ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Μπα, Σισέ, Κουντέ, Σουρλής (83΄ Βρουσάϊ), Βαλμπουενά (76΄ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Χασάν (86΄ Ελ Αραμπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου