Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021

Γερμανικές εκλογές: Πρώτη μούρη ο Πλεύρης στην γερμανική πρεσβεία!

Οι Γερμανοί δεν ξεχνούν τους φίλους τους


Το πλάνο από τον κήπο της γερμανικής πρεσβείας κατά την προβολή των Exit Poll, τα οποία μάλιστα προβάλλονταν σε γιγαντοοθόνη, έβγαλε είδηση.
Την ώρα λοιπόν που οι προσκεκλημένοι στο πολυτελές δείπνο της γερμανικής πρεσβείας, για να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών ζούσαν το απόλυτο θρίλερ με την ισοπαλία των χριστιανοδημοκρατών με τους σοσιαλδημοκράτες, ένα χαμογελαστό πρόσωπο φάνηκε στην «κεφαλή» της κεντρικής ροτόνταςΗ απόλυτη ισοπαλία στη Γερμανία, σύμφωνα με τις προγνώσεις


Ο χαμογελαστός κύριος στην κορυφή της ροτόντας, την πιο προνομιακή θέση της μάζωξης δηλαδή, ήταν ο Θάνος Πλεύρης, ο υπουργός υγείας!

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι Γερμανοί ξέρουν να τιμούν και να προωθούν τους φίλους τους. Και ο Θάνος Πλεύρης είναι ένας παραδοσιακός φίλος της Γερμανίας και δεν το κρύβει.

Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει και το ανθρωπιστικό μετρό, ότι όσοι παράνομοι μετανάστες εμβολιάζονται δεν θα απελαύνονταιΣε προνομιακή θέση στην βεράντα της γερμανικής πρεσβείας ο Θάνος Πλεύρης

Αλλά και η προσφορά του Θάνου Πλεύρη στην επιχείρηση προστασίας της γερμανικών συμφερόντων Novartis και την μετατροπή του σκανδάλου σε σκευωρία, είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Λογικό είναι λοιπόν ο κύριος Θάνος Πλεύρης να νιώθει στον κήπο της γερμανικής πρεσβείας, τόσο άνετα όσο στην βεράντα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου