Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Η ερωτική κυβέρνηση και η παρενοχλητική διάσταση της…


ο κύριος Μάξιμος

«Μεθυσμένοι» από την απόλυτη ασυλία υπουργοί, Καίσαρες και Καλιγούλες…


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μία άκρως ερωτική διάσταση. Χωρίς μάλιστα ταμπού. Αυτό είναι θεμιτό. Ο έρωτας είναι γενεσιουργός δύναμη της δημιουργίας και η Ελλάδα αυτές τις δύσκολες ώρες, έχει ανάγκη από δημιουργικές ιδέες και δράσης προκειμένου να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

Το τι κάνουν άλλωστε οι υπουργοί στον ελεύθερο τους χρόνο, είναι αποκλειστικά δικό τους θέμα.

Η εξουσία είναι μεθυστική. Ειδικά όμως η παρούσα εξουσία, με τις υπερεξουσίες και την ασυλία που έχει εξασφαλίσει ακόμα και σε θέματα κριτικής, αρχίζει και παρουσιάζει δείγματα αλαζονείας. Διότι άλλο κάποιοι υπουργοί να εκφράζουν τον ερωτισμό τους σε «φωλίτσες» πλησίον του Σολέτο στη Γλυφάδα ή στη Ν. Σμύρνη και άλλο να πιάνουν το κινητό και να αρχίζουν τα μηνύματα σε κυρίες και μάλιστα δεσμευμένες.Αντίγραφο από τις «έγκυρες πηγές» της εφημερίδας Δημοκρατία:

Μαθαίνουμε ότι ένας από τους πλέον διάσημους υπουργούς, ο οποίος είναι πολύ καιρό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, άλλη δουλειά δεν έχει από το να… παρενοχλεί με μηνύματα δεσμευμένες νεαρές κυρίες, που πολύ ενοχλούνται και τα διακρατούν στο αρχείο τους. Επειδή οι καιροί ου μενετοί καλό είναι να περιορίσει τον ζήλο του με τα μηνύματα. Εχει που έχει εσχάτως άλλες σκοτούρες, μην προσθέσει και νέες. Με την καλή έννοια το λέμε.

Αυτά λοιπόν αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη της εφημερίδας.
Είναι εμφανές πως κάποιοι υπουργοί έχουν μεθύσει από την εξουσία και θεωρούν ότι δεν τους ανήκει μόνο η χώρα, αλλά και οι πολίτες. Με την κακή έννοια.
Ας τους τραβήξει το αυτί ο πρωθυπουργός, διότι η υπερβολική ασυλία τους μετατρέπει από «Καίσαρες» σε «Καλιγούλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου