Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021

Αρνητής μάσκας, αφού έβρισε, απείλησε και χειροδίκησε, έπεσε κάτω από μία γροθιά και άρχισε να κλαίει (video)




Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο με το βίντεο που δείχνει επεισόδιο που διαδραματίζεται σε εστιατόριο στις ΗΠΑ, όταν ένας αρνητής μάσκας άρχισε να βρίζει και να απειλεί ενώ στην συνέχεια χειροδίκησε. Τη στιγμή όμως που τον έριξαν κάτω, έβαλε τα κλάματα.

Το βίντεο απεικονίζει τη στιγμή του επεισοδίου, με το εν λόγω άτομο να είναι χωρίς μάσκα και να μην του επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο. Ο αρνητής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, απευθύνθηκε σε μια υπάλληλο λέγοντάς της: «Θέλετε να δείτε τι συμβαίνει όταν κάνετε διακρίσεις; Θα “σηκώσω” το εστιατόριό σας».

Στην αρχή φαίνεται πως απομακρύνθηκε από το εστιατόριο, αλλά μετά επέστρεψε και προσπάθησε να βρει στήριγμα από πελάτη που βρισκόταν στο σημείο, με αυτόν όμως να υποστηρίζει το προσωπικό του καταστήματος. Έτσι λοιπόν ο αρνητής, αδιαφορώντας για την ηλικία του πελάτη, δεδομένου ότι ήταν μεγαλύτερος του, τον έσπρωξε.

Μόλις οι υπόλοιποι πελάτες αντιλήφθηκαν ότι πάει να ξεκινήσει καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες έσπευσαν να μιλήσουν στον αρνητή, ο ένας όμως από αυτούς είχε άλλες προθέσεις και του έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει ο αρνητής στο πάτωμα. Την ώρα που ήταν ξαπλωμένος μάλιστα, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει ότι δέχτηκε επίθεση, το αποτέλεσμα όμως ήταν να τον συνοδεύσουν έξω από το εστιατόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου