Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2022

Πανελλήνια οργή από τις δηλώσεις Σκέρτσου για την εκατόμβη νεκρών Ελλήνων!




«Απολύτως φυσιολογικό» να πεθαίνουν τόσοι Έλληνες!

Δίχως ίχνος ντροπής, κυβερνητικά στελέχη, επιφορτισμένα με ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας -όπως ο Ακης Σκέρτσος- προσπαθούν να αποτινάξουν από τους ώμους τους τα βάρη που τους αναλογούν, κρυπτόμενοι πίσω από μια «νεο-μοιρολατρία».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, είναι απολύτως φυσιολογικό να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε ημέρα, καθώς, όπως τόνισε, «δυστυχώς, 9 στους 10 θανάτους καταγράφηκαν σε πολίτες άνω των 60. Η Ελλάδα έχει τον δεύτερο πιο γερασμένο πληθυσμό στην Ευρώπη, το 28% του γενικού πληθυσμού είναι άνω των 60 ετών, που σημαίνει ότι η ελληνικός πληθυσμός είναι πιο εκτεθειμένος σε λοίμωξη από Covid απ’ ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες».

Τι μπορεί να απαντήσει κανείς στον Ακη Σκέρτσο που η δύστυχη η μοίρα τον έριξε στη γερασμένη αυτή χώρα; Να βάλουμε μήπως τους ηλικιωμένους να του ζητήσουν και συγγνώμη που δυσχεραίνουν το έργο του;


Ή μήπως όταν ανέλαβε τη θέση δεν γνώριζε τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας αυτής και τα ανακάλυψε ξαφνικά το τελευταίο διάστημα;

Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να κάνει το πιο απλό και να αναρωτηθεί εάν η διαφορά στον μέσο όρο ηλικίας μεταξύ της χώρας μας και άλλων χωρών που δεν έχουν τέτοιου είδους κακές επιδόσεις είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί τα «νούμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου