Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022

Με δύο χιλιάρικα κουκουλώνουν το εθνικό έγκλημα!


Το κουκούλωμα του χιονικού εγκλήματος που διεπράχθη σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους τι γρήγορα που ξεκίνησε! Ανακοίνωση Αττικής Οδού ΑΕ χορηγίας
2000€ ανά εγκλωβισμένο όχημα εντός Αττικής Οδού, ύστερα από μεσολάβηση Μητσοτάκη.

Οι πολίτες όμως οι μή και ουδαμού εγκλωβισμένοι άλλα προσδοκούν να είναι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Δηλαδή ένα και μόνον ΕΝΑ. Να μήν επαναληφθεί. Και για να μήν ξανασυμβεί αυτό δεν ακούστηκε ΤΙΠΟΤΑ!

Σήμερα τώρα όφειλαν να ανακοινωθούν κυρώσεις στους ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ όσο ψηλά και αν στέκονται. Είτε πρόκειται για τους την Αττική Οδό μεριμνούντες, είτε τους την Πολιτική Προστασία Εντεταλμένους λειτουργούς αφορούν. Ο στόχος να μην ξαναγίνει μόνον έτσι,υπάρχει δεν υπάρχει «Ελπίδα» δύναται νά επιτευχθεί.

Η δοκιμασμένη εξακολουθητικά και γιατί όχι τόσο αποτελεσματικά τακτική του «Χτύπα την Κουδούνα» για να νομίσουν τα ζωντανά πως έρχεται το …….ΜΑΜ, πρέπει,αφού είναι αδύνατον να σταματήσει, να περιοριστεί σθεναρά. Στο χέρι των πολιτών/ψηφοφόρων βρίσκεται,καί ….ας κάνουν χρήση.

Τέλος η κλήση στρατού ή και Αστυνομίας να πράξουν, εκτός της φύλαξης συνόρων,οι πρώτοι και προστασίας από το έγκλημα οι δεύτεροι, αντί των χρυσοαμοιβωμένων λειτουργών υπόχρεων,σε τίποτε δέν οφελεί. Απλώς επιβεβαιώνει το κατα Πάγκαλον «μαζί τα φάγαμε».
Τουτέστιν ΠΑΡΑΚΜΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου