Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2022

Το βίντεο από τη σουίτα του πάρτι που πήγε η Γεωργία – Αποκαλύψεις για τα κυκλώματα και τα μυστικά πάρτι ΒΙΝΤΕΟ
Μαρτυρία 25χρονου μοντέλου για πλουσιόπαιδο και σεξουαλική παρενόχλησηΚυκλοφόρησε μια πρώτη εικόνα από τη σουίτα 401 του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στο οποίο έγινε το πάρτι που ήταν καλεσμένη η Γεωργία Μπίκα. Λίγο αργότερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 24χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε (σε άλλη σουίτα).

Στο βίντεο που μετέδωσε το Mega φαίνεται το ηχείο από όπου ακούγεται δυνατή μουσική, ενώ σε πρώτο πλάνο είναι και το μίνι μπαρ του δωματίου, την ώρα που ακούγονται φωνές και γέλια.

.

Το μεσημέρι η Γεωργία κατέθεσε στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει και στις προηγούμενες καταθέσεις της για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα παρουσίασε νέα στοιχεία, από το κινητό της, με κλήσεις και μηνύματα.

Αποκαλύψεις για τα πριβέ πάρτι

Μια καταγγελία φέρνει στο φως ο Alpha, στην προέκταση της υπόθεσης του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, που αφορά τα κυκλώματα μαστροπείας και εκμετάλλευσης γυναικών που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Για πλουσιόπαιδο, ποτά και ναρκωτικά μίλησε 25χρονο μοντέλο: «Σε ένα πάρτι το οποίο το έκανε ένα πλουσιόπαιδο και επώνυμο κιόλας στο τέλος της βραδιάς πρότεινε να με γυρίσει σπίτι, εγώ είπα ‘θα γυρίσω με ταξί ευχαριστώ’. Επέμενε και με ακολούθησε έξω 04:00-05:00 το πρωί».

Η κοπέλα πρόσθεσε για την αφόρητη πίεση που δέχθηκε από τον γόνο επιχειρηματικής οικογένειας: «Να μου λέει ‘εγώ είμαι ο τάδε, μπορώ να έχω όποια θέλω, μπορώ να έχω και μοντέλο της Victoria’s Secret, ότι ‘δεν γίνεται να μου πεις όχι’. Να μη με αφήνει να φύγω για αρκετά λεπτά προσπαθώντας να με πείσει να γυρίσουμε μαζί. Πράγμα το οποίο συμβαίνει από καθαρά εγωισμό αυτών των ανθρώπων».

Σύμφωνα με το μοντέλο, τα συγκεκριμένα πριβέ πάρτι διοργανώνονται σε μυστικές τοποθεσίες, όπως βίλες και δωμάτια ξενοδοχείων και τα καλέσματα γίνονται από ανθρώπους που εργάζονται σε νυχτερινά μαγαζιά ως υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων. Μάλιστα οι διοργανωτές απειλούν τα κορίτσια με αντίποινα αν μιλήσουν, με αποτέλεσμα ελάχιστες καταγγελίες να φθάνουν στη Δικαιοσύνη.

«Ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σίγουρα την εβδομάδα υπήρχαν πέντε-έξι πάρτι. Σίγουρα παίζουν ναρκωτικά, είχα δει κάποια άτομα διακριτικά να πηγαίνουν προς το μπάνιο, που πηγαίνουν όλοι μαζί, πέντε-πέντε και γυρνάνε μετά από λίγο, σίγουρα παίζει αυτό. Και τις περισσότερες φορές πάντα είναι πιο πολλές κοπέλες απ΄ότι άνδρες».

Σε ένα τέτοιο πάρτι που είχε πάει η 25χρονη μαζί με μια φίλη της, εκείνη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση: «Να προσπαθεί να τη φιλήσει για μισή ώρα περίπου και εκείνη να τον σπρώχνει, να προσπαθεί να της πιάσει το μπούτι… Η κοπέλα να είναι εμφανές ότι δεν θέλει, αλλά εκείνος να συνεχίζει, ίσως είχε πιει κιόλας και η κοπέλα δεν το είπε ποτέ σε κάποιον, το κράτησε μέσα της και ακόμα την καταπιέζει το γεγονός ότι δεν μίλησε».

«Φοβήθηκα…»

Τα κυκλώματα που διοργανώνουν τέτοιου είδους παράνομα πάρτι, σε πολλές περιπτώσεις υπόσχονται και μεγάλα χρηματικά ποσά σε νέες και όμορφες κοπέλες.

Μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, στην οποία προσφέρθηκαν 5.000 ευρώ για πριβέ πάρτι, αποκαλύπτει: «Το συγκεκριμένο μήνυμα έκλεγε ότι κάνω πριβέ πάρτι, σε θέλω υποδοχή, 5.000 ευρώ όλα μπροστά. Έφυγα να τον καταγγείλω στη Δίωξη, απλά μετά φοβήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι προφανώς είναι κάποιο κύκλωμα πίσω από όλο αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου