Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2022

51χρονος προσπάθησε να βιάσει μία 48χρονη και να την πετάξει από μπαλκόνι 4ου ορόφου

  


Θύμα επίθεσης έπεσε μία 48χρονη γυναίκα από έναν 51χρονο στην Ομόνοια το μεσημέρι. Ο 51χρονος προσπάθησε να βιάσει την 48χρονη και να την πετάξει από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.


Συγκεκριμένα, κατά τις 13:00 ένας 51χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, να προσπαθεί να ρίξει μία 48χρονη γυναίκα από μπαλκόνι, στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια.

Ακόμα, ο 51χρονος, με καταγωγή από τη Συρία, κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει την 48χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα απειλούσε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν ο 51χρονος και η 48χρονη. Ο Σύρος είχε κατεβασμένο το παντελόνι και κρατούσε από τα γόνατα τη γυναίκα που ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να τη ρίξει στο κενό.

Οι αστυνομικοί του όρμησαν και τον ακινητοποίησαν, ενώ κατάφεραν να τραβήξουν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου.

Ο άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ η γυναίκα, όταν συνήλθε από το σοκ, τους είπε πως τον γνώριζε και πως τον είχε επισκεφθεί για να πιουν έναν καφέ.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, ο άνδρας έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου