Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2022

Φρικιαστικό εύρημα στη Νέα Ζηλανδία: Αγόρασαν βαλίτσες που είχαν… πτώματα! ΒΙΝΤΕΟ




Σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα


Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε μια οικογένεια από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε έναντι χαμηλής τιμής σε δημοπρασία μια αποθηκευτική μονάδα που περιείχε βαλίτσες, ελπίζοντας σε κάτι πολύτιμο. Αντί αυτού όμως, ανακάλυψαν πως μέσα στις βαλίτσες υπήρχαν διαμελισμένα πτώματα!

Όπως αναφέρει η NZ Herald, τα μέλη της οικογένειας, με το που άνοιξαν την πρώτη βαλίτσα αντίκρισαν το φρικιαστικό περιεχόμενό της και κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες δεν τους απήγγειλαν κατηγορίες. «Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε μια γειτόνισσα σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε ότι «για όποιον το έκανε, είναι φρικιαστικό».

.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τουλάχιστον 3 νεκροφόρες εμφανίστηκαν έξω από την αποθήκη για να παραλάβουν τα διαμελισμένα πτώματα και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να ταυτοποιήσουν τα θύματα αλλά και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη της αποθήκης.



Όσον αφορά την τάση αγοράς εγκαταλελειμμένων αποθηκών, αυτές συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Όμως, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι σαφές ούτε πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ούτε πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου