Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2022

Στο στόχαστρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Μητσοτάκης! Κάνουν πιο “εύκολες” τις αποφάσεις Ανδρουλάκη!

Στο στόχαστρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και για την κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά από την καταδίκη στο Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές, η Ευρωπάιοι Σοσιαλιστές, κάνουν ακόμα πιο “εύκολες” τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νικου Ανδρουλάκη!
Μετά την καταβαράθρωση της χώρας μας στην 108η θέση ως προς την ελευθερία του Τύπου, μετά τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών ηγετών από τις μυστικές υπηρεσίες, με τις λίστες Πέτσα και τις άλλες αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα -όχι ως φιλελεύθερος, αλλά ως αυταρχικός ηγέτης. Τόσο, ώστε να χρησιμοποιείται σε διεθνείς καμπάνιες λόγω αυτής της αναγνωρισιμότητας.


Η ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, σε ανάρτησή της στα social media που αφορά τα κόμματα που την απαρτίζουν και στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ, επέλεξε τρία πρόσωπα για να κάνει σαφές σε κάθε χρήστη στο διαδίκτυο ότι αναφέρεται στους εχθρούς της ελευθερίας του Τύπου: τον Όρμπαν, τον Κατσίνσκι και τον Μητσοτάκη!

Όπως φαίνεται, το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου και το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, κάνουν όλο και πιο αναγνωρίσιμο διεθνώς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ. Απλώς, όχι για τους λόγους που θα επιθυμούσαν, αλλά για τους τομείς όπου διαπρέπει…

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου