Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2022

Νέα Ιωνία: Την είχε αλυσοδεμένη και την βίαζε επί πέντε μέρες ο σύντροφός της – Τι καταγγέλλει 38χρονη ΒΙΝΤΕΟ





Την απόλυτη φρίκη έζησε σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια γυναίκα στα χέρια του 57χρονου συντρόφου της στη Νέα Ιωνία.

Όπως είπε η 38χρονη γυναίκα κρατούνταν αλυσοδεμένη στο σπίτι του συντρόφου της και επί πέντε ημέρες την κακοποιούσε σεξουαλικά υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το newsit.gr όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (01.10.2022) όταν οι γείτονες άρχισαν να ακούνε φωνές σε ένα σπίτι στη Νέα Ιωνία. Άμεσως έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και στο σπίτι έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Όταν χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε ο άνδρας και όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί τι συμβαίνει απάντησε όλα καλά. Διέκριναν ωστόσο μέσα μια γυναίκα που τους έκανε νοήματα και έτσι μπήκαν στο σπίτι.





Από την έρευνα και μετά από υπόδειξη της 38χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι ένα μικρό οπλοστάσιο.

Στην φωτογραφία αριστερά διακρίνεται το αεροβόλο όπλο, δεξιά η καραμπίνα, ενώ στο τραπέζι φαίνεται και το πιστόλι τα οποία και βρέθηκαν στο σπίτι.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα οδηγήθηκαν στο τμήμα από τους αστυνομικούς προκειμένου να αποσαφηνιστεί η υπόθεση.

Στην έρευνα έχει εμπλακεί και η Ασφάλεια εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του πολεμικού όπλου.

Ο 57χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

«Η γυναίκα είναι από τη Ρουμανία και είναι στο χώρο της νύχτας. Δεν κατηγορώ κάποιον, αλλά μάλλον είχε μπλέξει και τώρα πάει να μπλέξει τον πατέρα μας για να ξεμπλέξει η ίδια. Εγώ αυτό πιστεύω. Τα ωράρια τα δικά της με του πατέρα μου είναι αντίθετα. Ο ένας μέρα και εκείνη νύχτα. Είναι 8 χρόνια κάτω από την ίδια στέγη. Στην αρχή ήταν συντροφικό μετά δεν ξέρω αν εξακολουθούσαν να είναι μαζί σαν ζευγάρι. Τον τελευταίο καιρό την έφερνε στο σπίτι ένας άνθρωπος, δεν ξέρω πραγματικά που έχει μπλέξει», ανέφερε η κόρη του 57χρονου μιλώντας στο newsit.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου