Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2022

Λέρος: Στρατιωτικός και 16χρονη πίσω από τον διασυρμό μαθήτριας με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο σε σχολείοO στρατιωτικός και η 16χρονη συνελήφθησαν. Το θύμα ήταν συμμαθήτρια της 16χρονης, που διαπίστωσε ότι στο σχολείο κυκλοφορούσαν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο, από κινητό σε κινητό…

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απασχολεί τη Λέρο, με έναν στρατιωτικό και την 16χρονη φίλη του, να έχουν ήδη συλληφθεί και να παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα. Κατηγορούνται ότι παγίδευσαν την 16χρονη που ήταν συμμαθήτρια της ανήλικης κατηγορούμενης και την διέσυραν. Το θύμα κατάλαβε όλα όσα είχαν συμβεί πίσω από την πλάτη της, στο σχολείο. Όταν διαπίστωσε ότι βίντεο και φωτογραφίες της, κυκλοφορούσαν στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών της.

Για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 16χρονης, κατηγορούνται ένας 22χρονος στρατιωτικός και η επίσης 16χρονη φίλη του στη Λέρο. Οι δύο συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκδικητική πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μεταφέρθηκαν ήδη στην Κω, για να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 22χρονος στρατιωτικός που κατάγεται από τη Λέρο μαζί με την 16χρονη φίλη του, δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Instagram και άρχισαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλη 16χρονη, συμμαθήτρια της πρώτης.

Η κοπέλα λίγες μέρες αργότερα διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες της κυκλοφορούσαν στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών της και ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου.

Οι αστυνομικοί του νησιού, ερευνώντας την υπόθεση εντόπισαν τον στρατιωτικό και την φίλη του και τους συνέλαβαν. Σήμερα μεταφέρθηκαν στην Κω για να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου