Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2022

Η Εξεταστική του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε να δει Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Λαβράνο, Μπίτζιο και Σπίρτζη





«Καλά νέα! Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έρχεται στην Ελλάδα για τις υποκλοπές στις 3-4/11», γνωστοποιεί ο Δ. Παπαδημούλης



Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι η Επιτροπή «ζητά να δει τους Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Σπίρτζη, Λαβράνο και Μπίτζιο».


«Όσους δηλαδή η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να κληθούν στην Εξεταστική της Βουλής!», προσθέτει με νόημα ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Μόλις εγκρίθηκε ομόφωνα από το Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ενημερώνει ο ίδιος.


Ειδικότερα, η Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται στην Ελλάδα για τις υποκλοπές στις 3-4 Νοεμβρίου. Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ζητά μεταξύ άλλων να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και/ή τον Παναγιώτη Πικραμμένο, αλλά και τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Επίσης καλεί τον Κώστα Τσιάρα. Την ίδια μέρα θα δει επίσης τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Παναγιώτη Κοντολέων, την επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλεξάνδρα Ρογκάκου και τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο.

Στις 4/11, η PEGA καλεί τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο («ιδιοκτήτης της Krikel» και τον Φέλιξ Μπίτζιο («αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Intellexa»).

Ζητά επίσης συναντήσεις με τον Χρήστο Σπίρτζη και τους δημοσιογράφους Δάφνη Παπαδοπούλου, Νικόλα Λεοντόπουλο, Τάσο Τέλλογου και Γιάννη Σουλιώτη.
Όλο το πρόγραμμα της Επιτροπής σε Ελλάδα και Κύπρο:

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου