Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2022

Βασίλης Κικίλιας, ο πρώτος υπουργός που διαφοροποιείται από τη γραμμή Μαξίμου: Δεν διέψευσε ότι γίνονταν παρακολουθήσεις, ούτε ότι ήταν στόχοι ο ίδιος και η γυναίκα του! (vid – OPEN)





“Φωτιές” μέσα στην κυβέρνηση “άναψε” ο Υπ Τουρισμού, το πρωί στο OPEN και στην εκπομπή “Μαζί Τώρα” με την Ευλ Ρέβη και τον Γ. Σιαδήμα, όταν απαντώντας για το σκάνδαλο των υποκλοπών, διαφοροποιήθηκε σαφώς από τη γραμμή Μαξίμου για “μύθους του Αισώπου” σχετικά με τις αποκαλύψεις με τις λίστες με... ονόματα όσων παρακολουθούνταν. Ο Βασίλης Κικίλιας, ούυε μία φορά δεν είπε ότι δεν πιστεύει ότι γίνονταν παρακολουθήσεις, ή ότι δεν πιστεύει ότι οι λίστες που εχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι ακριβείς. Αντίθετα, τόνισε, ότι θα περιμένει το πόρισμα της Δικαιοσύνης – για την οποια επεσήμανε με νόημα ότι θα πρέπει να κινηθεί τάχιστα – και για τον ίδιο και για τη σύζυγό του, οι οποίοι και οι δύο περιλαμβάνονται στη λίστα με τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν υπό την εποπτεία του Μαξίμου! Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικος εκπρόσωπος, που και ο ιδιος περιλαμβάνεται στα πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση, έκανε λόγο για «μύθους» και «κατασκοπικές νουβέλες» ενώ αναφερόμενος στις αποκαλύψεις μίλησε για “Αισώπους” …

Δείτε την παρεμβαση του Βασίλης Κικίλια από το 12.30′ και μετά:



Ο Βασίλης Κικίλιας, έγινε ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης που δεν είπε ότι δεν πιστεύει ότι γίνονταν παρακολουθήσεις, ή ότι δεν παρακολουθούνταν αυτός και η σύζυγός του, σε αντίθεση με άλλους υπουργούς που προτίμησαν την κομματική νομιμοφροσύνη. Εντύπωση δημιουργεί και το “καρφί” ότι ” δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα ταλανίζεται από κάτι τέτοιο (υποκλοπές)”, καθώς είναι γνωστό ότι ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός πρωθυπουργός – μέχρι σήμερα – που είχε κατηγορηθεί για οργανωτής υποκλοπών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου