Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο σύζυγος-τέρας που βίασε δύο φορές την γυναίκα του και την κλείδωσε έξω από το σπίτι!




Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί


Την Τετάρτη θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 40χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας του, την βίασε δύο φορές και την κλείδωσε έξω από το σπίτι!

Ο σύζυγος-τέρας είχε συλληφθεί από την αστυνομία και παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και του ανακριτή με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία.

Ο 40χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώ παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., βίασε την 33χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας. Όταν η 33χρονη επέστρεψε στο σπίτι, εκείνος για περισσότερη από μισή ώρα δεν της επέτρεπε την είσοδο, με τη γυναίκα να παραμένει στην αυλή του σπιτιού.

Όταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα ξεκλείδωσε την πόρτα και της επέτρεψε την είσοδο, τότε τη βίασε για δεύτερη φορά, με την 33χρονη να τον καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ. Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου