Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023

Καθαρά Δευτέρα: Έφτιαξαν λαγάνα με γεύση ντολμαδάκια, στιφάδο και ταραμά. Η αντίδραση Μητσοτάκη ΒΙΝΤΕΟ





Η Καθαρά Δευτέρα εορτάζεται, σήμερα (27/02), με τα σαρακοστιανά και τον χαρταετό να δεσπόζουν. Ωστόσο, την τιμητική της έχει η λαγάνα και στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, φτιάχνοντάς την με… ντολμαδάκια.

«Σήμερα προσφέρουμε στους πολίτες μας, στην πόλη μας, λαγάνα με ταραμά και λεμόνι, μία γεύση που βγαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, γιατί είχε πολύ μεγάλη ζήτηση» δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr η ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου, Ελένη Καλλίδου. Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Μια άλλη γεύση είναι, φέτος για πρώτη χρονιά, λαγάνα στιφάδο που περιλαμβάνει μόνο τα κρεμμυδάκια – τίποτε άλλο. Είναι και μεζές και λαγάνα μαζί. Η λαγάνα με ντολμαδάκια έχει όλα τα υλικά εκτός από το ρύζι».

Καθαρά Δευτέρα: Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έμαθε για τη λαγάνα με γεύση από ντολμαδάκια και αστειευόμενος ανέφερε, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ότι «θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα». Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη διαδικτυακή του συνέντευξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως αγαπημένο του φαγητό είναι τα ντολμαδάκια






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου