Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Αλέξης Τσίπρας για 25η Μαρτίου: «Οι λαοί που παύουν να αγωνίζονται είναι καταδικασμένοι σε μαρασμό»-Ο απολαυστικός διάλογος με τον μικρό Θανάση (vid)




Το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου γης».

«Είναι όμως και μέρα περισυλλογής», γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Τσίπρας «για το τι έχουμε και τι μας πρέπει. Γιατί οι λαοί που παύουν να αγωνίζονται είναι καταδικασμένοι σε μαρασμό».



«Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα», τονίζει επιπλέον ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει λέγοντας ότι «θα την αποκτήσουμε».

Στην ακριτική Τήλο βρίσκεται ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας παρίσταται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από τον εθνικό ξεσηκωμό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει η μαθητική παρέλαση ενώ μετά το πέρας της θα επισκεφθεί την έδρα της στρατιωτικής μονάδας. «Η επανάσταση του 21 ήταν τομή στην ιστορία του Έθνους για τη συγκρότηση της Ελληνικής Δημοκρατίας» αναφέρει στο μήνυμά της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο απολαυστικός διάλογος με μαθητή – «Θανάση είσαι πολύ δυνατός»
Έναν απολαυστικό διάλογο με έναν μαθητή είχε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τήλο για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο TikTok, φαίνεται να συνομιλεί με τον μικρό Θανάση, με τον μαθητή να του λέει: «Όπως είδαμε και στην παλαιά ιστορία της χώρας, η χώρα προόδευσε όταν στηρίζονταν οι αδύναμοι και οι φτωχοί με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο, η γεωργία κ.α. Ενώ στην Κωνσταντινούπολη που πήραν το μέρος των δυνατών και των πλουσίων, άρχιζε να παρακμάζει. Οπότε λογικά, η χώρα μας παρακμάζει μάλλον για τους ίδιους παράγοντες».

«Θανάση είσαι πολύ δυνατός» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, συμφωνώντας με τον μικρό μαθητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου