Δευτέρα, Μαΐου 29, 2023

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δικαίωσε όσους προεκλογικά ήταν “καχύποπτοι”: Πήρε θέση και επίσημα στην “γαλάζια” πολυκατοικία! Δήλωση στήριξης Μητσοτάκη(σσ Τον ερμο τον Φαηλο.Ουτε οι 48000 που τον ψήφισαν δέν θα τον ακούσουν)

 

Ο κύβος ερρίφθη και το φημολογούμενο φλερτ της Νέας Δημοκρατίας με τον Φαήλο Κρανιδιώτη παίρνει σάρκα και οστά καθώς ο γνωστός δικηγόρος και εκφραστής της άκρας δεξιάς πτέρυγας, της δεξιάς, εξηγεί γιατί στις εκλογές του Ιούνη θα ψηφίσει Ν.Δ.

Με το εγχείρημα του συνασπισμού κομμάτων «Εθνική Δημιουργία» να τελειώνει μετά την αποχώρηση του Θάνου Τζήμερου από την προεδρία του κόμματος, ο Φ. Κρανιδιώτης επέλεξε «στρατόπεδο» που δεν είναι άλλο από αυτό της Ν.Δ. 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Για ποιους λόγους θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία στις εκλογές» έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει το κόμμα της Πειραιώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έβαλε μπροστά ως στόχο «μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα μπορεί χωρίς εξαρτήσεις να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις φορολογικές, διοικητικές, για την ευημερία της χώρας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να εκφράσει εκ νέου το μένος του κατά της Αριστεράς λέγοντας πως ψηφίσει Ν.Δ. «διότι μια αυτοδύναμη ΝΔ με τέτοια συντριπτική νίκη, δεν θα έχει κανένα άλλοθι να μην κάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, να συντρίψει την εγκληματικότητα και να ξεδοντιάσει την μηδενιστική αριστερά, ώστε να ανακτήσει η δημοκρατική πολιτεία την εξουσία της στα πανεπιστήμια, και στους δημόσιους χώρους εν γένει, εξοβελίζοντας τον αριστερόστροφο φασισμό από αυτά και αποκαθιστώντας την τάξη, την κοινωνική ειρήνη και την ευπρέπεια».

Η «Εθνική Δημιουργία» στις πρόσφατες εκλογές έλαβε περίπου 48.000 ψήφους και 0,81%.

Πηγή: efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου