Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Δ.Γάκης για τον ιό “Χ” : «Αν είδανε ότι αυξήθηκε η προσέλευση των ηλικιωμένων και οι αρνητικοί ψήφοι, τους συμφέρει να τρομάξουν τον κόσμο»

 









Για την “νέα πανδημία X, όπως προπαγανδίζει ο ΠΟΥ”, και τη συσχέτισή του με τον κορωνοϊό, μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός Δημήτρης Γάκης.

Αρχικά, ο κ. Γάκης σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γκίκα Μαγιορκίνη, που λέει ότι “ η νόσος X είναι ένα υποτιθέμενο σενάριο που συζητιέται από το 2018 και ενδεχομένως θα

μπορούσε να προκαλέσει πανδημία με 70% περισσότερη θνητότητα από τον κόβιντ” :

«Τώρα κάνουν πάλι την προπαρασκευαστική κίνηση, για να συντονιστούν και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να ακολουθήσει κάποια επιδημία(…)Αν είναι πιο φονικός ο ιός, θα έχει μικρότερη μεταδοτικότητα. Αυτός είναι ένας απαράβατος νόμος της φύσης. Και του εργαστηρίου. Ο SARS-1 ήταν του εργαστηρίου και δε μεταδόθηκε πολύ. Δεν είναι εύκολο να υπάρχει ιός με μεγάλη μεταδοτικότητα και θνητότητα»

Για την πιθανότητα εμφάνισης ενός ιού με ταυτόχρονα μεγάλη μεταδοτικότητα και θνητότητα ο κ. Γάκης είπε:

«Όχι. Εφόσον πεθαίνει ο ξενιστής, πεθαίνει και ο ιός. Δε… συμφέρει τον ιό να πεθαίνει ο ξενιστής, αυτός που προσβάλλεται. Αυτοί που μιλούν (Μαγιορκίνης, Παγώνη) δε ξέρουν, είναι απλά φερέφωνα».

Στη συνέχεια, ο κ.Γάκης στάθηκε σε έτερο απόσπασμα δηλώσεων του συναδέλφου του, Γκίκα Μαγιορκίνη σε τηλεοπτικό πάνελ, όπου αναφέρει “οι 200 νεκροί με ή από κόβιντ τον τελευταίο στην Ελλάδα δείχνουν ότι έχουμε μια σημαντική διασπορά, είναι ένα μεγάλο νούμερο και οι 50 διασωληνωμένοι. Ο ιός δε θα φύγει,  θα παραμείνει” :

«Η νέα αναμφισβήτητη έρευνα από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ μας δείχνει ότι η μέση θνητότητα κάτω των 70 ετών είναι από 0,063 έως 0,082%, η μισή από την αντίστοιχη της γρίπης στις καλά οργανωμένες χώρες. Άρα, μιλάμε για έναν ιό, τον κορωνοϊό, με μικρότερη θνησιμότητα από τη γρίπη. Αναφορικά με τα κρούσματα, είναι δυνατόν να αυξάνονται τέτοια εποχή; Δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους στον ΕΟΔΥ»

Τέλος, σε ερώτημα του κ. Δαμιανίδη “μήπως οι εκλογές να ευθύνονται για τις δισωληνώσεις των ηλικιωμένων, ώστε να μη ψηφίσουν (σ.σ. τη δεύτερη φορά)” o κ. Γάκης υπογράμμισε:

«Αυτή είναι η υποψία μου. Αν είδανε ότι αυξήθηκε η προσέλευση των ηλικιωμένων και οι αρνητικοί ψήφοι, τους συμφέρει να τρομάξουν τον κόσμο. Αν δούνε ότι δε τους συμφέρει η αυξημένη προσέλευση, θα προσπαθήσουν να τρομάξουν τον κόσμο».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου