Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023

Λούτσα: Συναγερμός για πιστόλι κοντά στο σημείο του μακελειού - «Βλέπουν» σύνδεση με τους 6 Τούρκους Εντοπίστηκε ένα 9άρι πιστόλι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημειό της άγριας δολοφονίας των «6» στη Λούτσα.




ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Περιπολία της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Λούτσας εντόπισε ένα 9άρι πιστόλι - παρόμοιο με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο άγριο φονικό - πολύ κοντά στο σημείο του μακελειού των «6».


Συγκεκριμένα 2 χλμ. μακριά από το σημείο που έπεσαν νεκροί οι Τούρκοι, βρήκαν το εν λόγω πιστόλι, το οποίο και εστάλη για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Είναι καθαρό από απότυπώματα, όμως, οι αστυνομικοί «βλέπουν» σύνδεση με το μακελειό, καθώς οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει παρόμοια όπλα.
 







Τουρκικά ΜΜΕ: 10 συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό

Δέκα μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν φέρονται να προετοίμαζαν αντίποινα για το μακελείο με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα. Την είδηση μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα δημοσιεύουν και φωτογραφίες από τη στιγμή της σύλληψης.

Η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη.







Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι «τα μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου