Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2023

Καραπατάς προς Πορτοσάλτε: «Τζιτζιφιόγκε φαντάζομαι έχεις εμπεδώσει τι σκέφτεται ο μέσος Έλληνας όταν βλέπει τη φάτσα σου στο γυαλί...».

Ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του απάντηση σε δηλώσεις Πορτοσάλτε με ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.


Σύμφωνα με το sportime.gr έξαλλος έγινε ο Κώστας Καραπαπάς τόσο με τα όσα δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, όσο και με τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο τη διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.
//


Όσον αφορά τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του απάντηση με ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.


Ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε πως «Εμπεδώνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού ότι υπάρχουν και οι ήττες στη ζωή» γεγονός που έφερε την αντίδραση των ερυθρολεύκων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς την ήττα δεν την έχουμε εμπεδώσει ρε τζιτζιφιόγκε γιατί είναι κάτι που εμφανίζεται σπάνια στις ζωές των Ολυμπιακών. Εσύ όμως φαντάζομαι έχεις εμπεδώσει τι σκέφτεται ο μέσος Έλληνας όταν βλέπει τη φάτσα σου στο γυαλί; Κάτι θα έχεις καταλάβει..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου