Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

Σπανούλης: Λάμψη «αστέρων» στο λαμπερό gala προς τιμήν του στον Αστέρα Βουλιαγμένης Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ και σήμερα πραγματοποιήθηκε το gala προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, με τις υψηλές παρουσίες να μην λείπουν.







 


 


Ο Βασίλης Σπανούλης θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται στον ουρανό του ΣΕΦ σε μία λαμπερή εκδήλωση που θα συνοδευτεί από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο και σήμερα πραγματοποιήθηκε το gala προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.


Ο πρόλογος της βραδιάς για τον Βασίλη Σπανούλη γράφτηκε όμως το βράδυ του Σαββάτου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Στο gala που οργανώθηκε προς τιμήν του και ήταν όλοι εκεί για να του σφίξουν το χέρι και να τον συγχαρούν για όσα πρόσφερε στο μπάσκετ. Με την φανέλα της ΕΘνικής Ελλάδας και φυσικα του Ολυμπιακού.

 










Με την Ελλάδα ανέβηκε στο 2ο σκαλί του κόσμου και στο 1ο της Ευρώπης και με τον Ολυμπιακό απλά άλλαξε την ιστορία του τμήματος μπάσκετ.


Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους.



Στο gala βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Πέρο Άντιτς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Ράσο Νεστέροβιτς και φυσικά τα μέλη της φετινής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.




Επίσης οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, οι προπονητές Μίλαν Τόμιτς, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Γιόνας Καζλάουσκας. Ακόμη ο CEO της Euroleague Ντέγιαν Μποντιρόγκα.


Στελέχη της ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης. Εκεί ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου και πολλοί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου