Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023

Έρωτες, πάθη, sex, σκάνδαλα και εξουσία ...Πίσω από τις κουρτίνες του Δημοκρατικού Κόμματος

 

To βαθύ κράτος (Deep state) και η επιλογή των ηγετών κυρίως στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ με κριτήριο τα πάθη και τις εξαρτήσεις τους;

Πράγματι οι Biden, Obama και οι Clintons έχουν πολύ ιδιαίτερες ζωές όσο κι εάν

προσπάθησαν να τις κρατήσουν μακριά από τη..

δημοσιότητα. Απέτυχαν κι εδώ ευθύνονται μάλλον τα ατίθασα πάθη τους.

Πάμε λοιπόν μια βόλτα στο θαυμαστό κόσμο των 3 τελευταίων ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο ως άτυποι πλανητάρχες ξεκινώντας με τα οικογενειακά πάθη των Bidens τα οποία θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε video στη κατηγορία Family Taboo.

By The Wrong Man

Με νέα ανακοίνωσή του με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Πρόεδρος Biden καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν μία ακόμη δόση ώστε να επικαιροποιήσουν το εμβόλιο COVID-19!

Όπως αντιλαμβάνεστε κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.

Kαι ο λόγος δεν έχει να κάνει με τα κέρδη της Pfizer ή της Moderna αλλά με την διαρκή επιδίωξη της ατζέντας 2030 να μονιμοποιηθεί ο διαρκής εμβολιασμός COVID παρά τις δραματικές παρενέργειες των εμβολίων.

Ο Biden μοιάζει να έχει υποβολείς οι οποίοι πάση θυσία θέλουν να πετύχουν έναν ακόμη εμβολιασμό με τα εμβόλια COVID!

-Από την ανάληψη των καθηκόντων μου, η κυβέρνησή μου έχει σημειώσει ιστορική πρόοδο στην ικανότητά μας να διαχειριζόμαστε τον COVID-19, ώστε να μην διαταράσσει πλέον ουσιαστικά τη ζωή μας. Σήμερα σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο.

Μετά από μια ανεξάρτητη επιστημονική ανασκόπηση, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων-Food and Drug Administration και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων-Centers for Disease Control and Prevention έχουν πλέον εξουσιοδοτήσει, εγκρίνει και συστήσει σε όλους ηλικίας 6 μηνών και άνω να κάνουν ένα ενημερωμένο εμβόλιο για τον COVID-19 για προστασία από σοβαρές ασθένειες αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Η σημερινή ανακοίνωση σημαίνει επίσης ότι έχουμε πλέον ανοσοποιήσεις και για τους τρεις κύριους εποχικούς ιούς του αναπνευστικού – COVID-19, γρίπη και RSV.

Καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο και τον χειμώνα, βρισκόμαστε στην ισχυρότερη θέση μας ακόμα με περισσότερα εργαλεία και συστήματα διαθέσιμα από ποτέ – συμπεριλαμβανομένων ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων, ευρέως διαθέσιμων δοκιμών στο σπίτι και αποτελεσματικών θεραπειών.

Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 παραμένει η πιο σημαντική προστασία για την αποφυγή νοσηλείας, μακροχρόνιων επιπλοκών υγείας και θανάτου.

Ενθαρρύνω όλους τους Αμερικανούς να παραμένουν ενημερωμένοι για τα εμβόλιά τους.

JOE-HUNTER BIDEN> AΝΙΨΙΆ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΉ [FAMILY TABOO]

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα από τα συνήθη φιλιά που ανταλλάσουν παππούς και εγγονή στις εκπαιδευτικές ταινίες pure taboo

Kαθώς ακόμη και ο Brian Stelter του φιλικού CNN υποστηρίζει ότι το σκάνδαλο του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden είναι «πραγματικό πρόβλημα» για τον Joe Biden και «όχι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης» που μπορεί να εμποδίσει την υποψηφιότητα του Βiden για το 2024 το οικογενειακό porno της οικογένειας Biden βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι η νεαρή ανιψιά και εγγονή αντίστοιχα των Hunter και Joe Biden, Natalie Biden.

Ο Ηunter εμφανίζεται να έχει τέτοια σχέση με την 14χρονη ανιψιά του Natalie ώστε να μοιράζεται και το κρεβάτι του μαζί της, ενώ η ίδια σε δημόσιες εμφανίσεις εμφανίζεται να είναι αδυναμία και του παππού της και πλανητάρχη Joe Biden η μοναδική αποστολή του οποίου-όπως όλα δείχνουν-ήταν να εμβολιάσει με τα θανάσιμα εμβόλια COVID το πληθυσμό των ΗΠΑ, να διαλύσει με εργαλείο τους μετανάστες και τους δικαιωματιστές τον κοινωνικό ιστό της χώρας του και να αυξήσει τα κεφάλαια για τη κλιματική αλλαγή.

Δεκάδες πρώην αξιωματούχοι των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι η ιστορία του φορητού υπολογιστή ήταν ρωσική παραπληροφόρηση ενόψει των γενικών εκλογών του 2020.

Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος στην εκπομπή “Αξιόπιστες πηγές” του CNN την Κυριακή, ο οικοδεσπότης Brian Stelter συζήτησε το γεγονός ότι ο Hunter Biden βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα με τον καλεσμένο του Michael LaRosa, πρώην γραμματέα Τύπου της Πρώτης Κυρίας Jill Biden.

Η συζήτηση πυροδοτήθηκε όταν ο Stelter αναφέρθηκε σε μια στήλη των New York Times της Maureen Dowd που προέτρεπε τον πρόεδρο να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή. Στη συνέχεια ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης που εξετάζει τις εικαζόμενες φορολογικές παραβάσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Hunter.

«Τι γίνεται με τον γιο του;» ρώτησε ο Stelter. “Τι γίνεται με τον Hunter; Ο Hunter είναι υπό ομοσπονδιακή έρευνα, οι κατηγορίες μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή, αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τους Βiden.”

«Θα μπορούσε να αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή δεδομένου του γιου του;» ρώτησε ο Stelter.

“Κοιτάξτε, παίρνουν αποφάσεις ως οικογένεια και θα πάρουν αυτήν την απόφαση όταν έρθει η ώρα”, απάντησε o LaRosa.

Ενόψει των εκλογών του 2020, η ιστορία του Hunter Biden για τον φορητό υπολογιστή χαρακτηρίστηκε ψευδώς “ρωσική παραπληροφόρηση” από δεκάδες πρώην αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών. Το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες απέκλεισαν την ιστορία εμποδίζοντας τους ανθρώπους να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο προς το άρθρο της New York Post που απεκάλυπτε το θέμα και ντοκουμέντα από τον υπολογιστή του Hunter.

Aνάμεσα στα ντοκουμέντα υπέρχει και άφθονο υλικό που έρχεται να επιβεβαιώσει την πρώην σύζυγο του Hunter, Ηalie η οποία στο βιβλίο της ισχυρίζεται ότι ο Hunter είχε σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση με την 14χρονη τότε ανιψιά του. Mόνο που και η ίδια παρόλο που ήταν σύζυγος του νεκρού αδελφού του βρέθηκε μετά τον θάνατο του Beau να έχει σχέση με τον Hunter!

Κατά παράβαση του νόμου υποχρεωτικής αναφοράς του Delaware για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ένας επιχειρηματικός εταίρος του Hunter Biden καθώς και ο πρώην ψυχίατρος του πρώτου γιου δεν ανέφεραν τους ισχυρισμούς της Hallie ότι ο Ηunter είχε «σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση» με τη 14χρονη ανιψιά του κόρη του νεκρού αδελφού του.

Στις 11 Ιουλίου 2018, ο Ηunter εμφανίζεται να μιλά με τον πρώην συνέταιρό του, τον καταδικασμένο εγκληματία Devon Archer: «Ναι, φαίνεται σαν μια ατελείωτη δοκιμασία της λογικής μου. Το να μισείς τόσο πολύ όσο να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνο. Η Ηalie δεν με αφήνει να δω τη Νatalie χωρίς τον πατέρα μου παρών. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτό το γαμημένο με εμποδίζει να μιλήσω ή να βρεθώ κοντά στη Νatalie.

H Natalie βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο των συνομιλιών του Joe Biden με τον γιο του Hunter.

Στις 14 Ιουλίου 2018, ο Hunter παραπονιέται στον πατέρα του Joe με επίκεντρο τη 14χρονη ανιψιά του: «Και παρεμπιπτόντως είπε στη Νatalie ότι μπορώ να τη δω οποιαδήποτε στιγμή, αλλά ότι θέλεις να είσαι εκεί για την προστασία της. Η Naomi δεν μπορεί να το κάνει γιατί μπορώ να χειραγωγήσω τη Νaomi μέσω εκφοβισμού και να κάνω ό,τι θέλω στη Νatalie…

Ο αείμνηστος Beau Biden, ο οποίος ήταν ο πατέρας του φερόμενου ανήλικου θύματος του Hunter, έφερε τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών στο επίκεντρο των οκτώ ετών του ως Γενικός Εισαγγελέας του Delaware, μετά την επιτυχή δίωξη ενός παιδίατρου που καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με περισσότερα από 80 παιδιά.

Ο Beau, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, εξήγησε τα στατιστικά στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε μια ομιλία του: «Η χώρα μας πρέπει να καταλάβει ότι ένα στα τέσσερα κορίτσια υφίσταται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Ένα στα έξι αγόρια δέχεται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Μόνο ένα στα δέκα από αυτά τα παιδιά το αναφέρει ποτέ επειδή εννέα στους δέκα από τους δράστες γνωρίζουν το θύμα ή έχουν οικεία σχέση με το θύμα».

«Το Delaware έχει μια υποχρεωτική απαίτηση αναφοράς. Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για την προστασία του εαυτού τους – οι ενήλικες είναι. Και, γι’ αυτό, στο Delaware έχουμε έναν υποχρεωτικό νόμο αναφοράς που λέει ότι εάν υποψιάζεστε εύλογα ότι ένα παιδί κακοποιείται ή παραμελείται, έχετε υποχρεωτικό καθήκον να το αναφέρετε στις αρχές επιβολής του νόμου», συνέχισε.

«Η ευημερία και η ευημερία ενός παιδιού είναι δική μας υπόθεση… Όταν το βλέπετε αυτό, μην αποστρέφετε τα μάτια σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας για να παρέμβετε και να βοηθήσετε και κάντε κάτι γι’ αυτό. Όχι μόνο επειδή είναι το σωστό, αλλά γιατί το επιβάλει και ο νόμος».

        

  

  

 

EΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΟBAMA 250 ΔΟΛΆΡΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΚΟΚΑΪ́ΝΗ. ‘ΟΤΑΝ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΛΙΜΟΥΖΊΝΑ ΈΣΚΥΨΑ ΚΑ

Καταδικασμένος απατεώνας-σύμφωνα με τη Dailymail.com-ισχυρίζεται ότι έκανε sex με κοκαΐνη με τον Obama δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

O Larry Sinclair ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός οδηγού taxi λιμουζίνας και συνευράθηκαν στο πίσω μέρος της λιμουζίνας του – πριν ο Barack επιστρέψει για περισσότερα στο ξενοδοχείο του επόμενη μέρα.

O Larry Sinclair μίλησε στον Tucker Carlson με τη συνέντευξη στο X. να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Sinclair ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτη ότι πήρε κοκαΐνη με τον Barack Obama και του έκανε στοματικό σεξ δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

Ο Larry Sinclair ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον Obama μέσω ενός οδηγού λιμουζίνας, ο οποίος γνώριζε τον τότε εκπρόσωπο του Ιλινόις.

Ισχυρίστηκε ότι ο Obama κάπνισε κρακ μαζί του και στη συνέχεια ο Sinclair του έκανε στοματικό σεξ. Υποστήριξε επίσης ότι την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε ο Obama και η ίδια ρουτίνα επαναλήφθηκε.

Ο Sinclair είπε ότι ήταν σίγουρος ότι ο Obama είχε κάνει σεξ με άντρες στο παρελθόν και κάπνιζε κρακ στο παρελθόν.

Είπε ότι ήξερε ότι ο Obama ήταν παντρεμένος, αλλά ο γάμος ήταν προβληματικός και τον περιέγραψε ως «απατεώνα».

Ο καταδικασμένος απατεώνας Larry Sinclair (αριστερά) εμφανίστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson στο X το βράδυ της Τετάρτης για να αναβιώσει τους μακροχρόνιους ισχυρισμούς του για σεξ με τον Barack Obama.

Ο γεννημένος στη Νότια Καρολίνα Larry Sinclair δημοσίευσε μόνος του ένα βιβλίο με τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?»

Ο Sinclair, ο οποίος μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα και τώρα ζει στο Μεξικό, είπε ότι ζούσε στο Κολοράντο εκείνη την εποχή και πήγε στο Σικάγο.

«Ήμουν στην πόλη για μερικές νύχτες και σίγουρα έψαχνα για πάρτι», είπε. «Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό που έψαχνα».

Είπε ότι τον πήρε ένας οδηγός λιμουζίνας και τον σύστησε στον Obama. «Ο οδηγός σίγουρα τον γνώριζε, όπως είπε ότι ήταν φίλος.

«Μόλις ανακάλυψα αργότερα από έναν δημοσιογράφο από το Bloomberg News, ότι η εταιρεία λιμουζίνας είχε συναλλαγές με τον Tony Rezko».

Ο γεννημένος στη Συρία Rezko ήταν ένας διαβόητος δωρητής των Δημοκρατικών, ο οποίος συνέβαλε στην εκστρατεία του Obama. Αργότερα φυλακίστηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η Michelle Obama εμφανίστηκαν στο US Open την περασμένη εβδομάδα. Είναι παντρεμένοι από το 1992 και έχουν δύο κόρες

Ο Sinclair, είπε ότι αυτός και ο Obama πήγαν σε ένα «πολυτελές, ήσυχο» μπαρ, το οποίο δεν μπορούσε να ονομάσει – αλλά «όπου τα γυαλιά είχαν τρία X».

Ο Sinclair είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Οbama ήταν πολιτικός.

Ο απατεώνας είπε ότι είπε στον Οbama ότι ήταν κουρασμένος και «ήθελε κάτι να ξυπνήσει» και ο Οbama κατάλαβε αμέσως ότι εννοούσε κοκαΐνη και του είπε ότι μπορούσε να την αγοράσει.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν εκπρόσωπος στο Illinois House. Απλώς ήξερα ότι υποτίθεται ότι ήταν παντρεμένος και εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποια θέματα στο γάμο», είπε ο Sinclair.

Είπε ότι επέστρεψαν στη λιμουζίνα, οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου μπορούσαν να αγοράσουν κοκαΐνη. Ο Sinclair είπε ότι έδωσε στον Ομπάμα 250 δολάρια για να αγοράσει κοκαΐνη: Ο Οbama βγήκε έξω, επέστρεψε στη λιμουζίνα και μετά πήραν τα ναρκωτικά.

Ο Sinclair ισχυρίζεται ότι ο Οbama κάπνιζε το ναρκωτικό, ενώ εκείνος το ρουφούσε.

Ο Sinclair είπε ότι, αφού πήραν και οι δύο κοκαΐνη, ο Sinclair άρχισε να χαϊδεύει τον μηρό του Obama.

«Τότε τον χτύπησες», είπε ο Carlson. «Έμοιαζε σοκαρισμένος από αυτό;»

Ο Sinclair απάντησε: «Καθόλου».

Aπλά τους αναθέτουν ειδικές αποστολές. Ο Biden απαιτούσε καθημερινά σχεδόν επί 3 χρόνια από τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19.

Aυτή ήταν προφανώς μία από τις 2-3 αποστολές που ανέλαβα να φέρει σε πέρας σύμφωνα με τις υποδείξεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όπως υποστηρίζει ο Tucker Carlson πρώην παρουσιαστής του FOX news ο οποίος επειδή υποστήριζε αυτού του είδους τις απόψεις βρέθηκε εκτός καναλιού.

Η οικογένεια Biden είναι βαθιά διεφθαρμένη.

Ακόμη και οι Νew York Times-η μηντιακή ναυαρχίδα των “ειδικών αποστολών”- αναγκάζονται πλέον να δημοσιεύουν σχετικά ρεπορτάζ όπως θα δείτε στη συνέχεια. Αλλά το πιο καυτό θέμα των ημερών στις ΗΠΑ είναι οι επιστολές του νεαρού Barack Obama o οποίος έγραφε το 1982 σε επιστολή του σε μία πρώην κοπέλα του>

-Κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά με τη φαντασία μου», έγραψε ο Obama το 1982 σε μια επιστολή του σε μια πρώην κοπέλα.

Ένας 21χρονος Barack Obama είπε ότι φαντάζεται να κάνει έρωτα με άντρες στο κεφάλι του, σύμφωνα με ένα από τα παλιά του γράμματα.

Ο πρώην Πρόεδρος Barack Obama έγραψε για το δικό του «ανδρόγυνο» μυαλό και «και το να κάνει έρωτα με τους άντρες καθημερινά, αλλά κατά τη φαντασία μου», σύμφωνα με το διασκευασμένο τμήμα μιας διαβόητης πλέον επιστολής του 1982, που έλαβε η The Post.

Η επιστολή άνω των 40 ετών σε μια πρώην κοπέλα επανήλθε πρόσφατα αφού ο βιογράφος του Obama, David Garrow έδωσε μια μακρά και περιεκτική συνέντευξη για τον άλλοτε επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», έγραψε ο Obama, τότε 21 ετών, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω περισσότερο μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ανθρώπου, όχι γυναίκες σε αντίθεση με άντρες. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι με έχουν κάνει άντρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Οbama κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα τις αυθόρμητες παραγράφους, τις οποίες ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός David Garrow κυνήγησε και συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφηση ή την αφαίρεσή της. Αντίθετα, ο φίλος του Garrow, Harvey Klehr, μετέγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Ο Klehr παρείχε το συντεταγμένο τμήμα της επιστολής στο The Post.

Ο Obama, πατέρας δύο παιδιών, είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Michelle από το 1992.

Ο Garrow είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Οbama.

«Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι είναι «δημόσιο αρχείο» ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» είπε μέσω email.

Ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

 

Ο πολύ προσωπικός Chef του Barack ObamaTafari Campbell, βρέθηκε νεκρός πριν λίγες μέρες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

Kάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη κοντά στη κατοικία των Obama o προσωπικός Chef του Barack ObamaTafari Campbell. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή πέθανε μετά από ατύχημα στη διάρκεια Paddle Boarding κοντά στο κτήμα Martha’s Vineyard

“Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρώτη κυρία Michelle σε μια δήλωση που εστάλη στο PEOPLE.

Ο πρώην πρόεδρος Barack Obama και η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama θρηνούν για την απώλεια ενός «αγαπημένου» μέλους του προσωπικού τους, αποκαλώντας τον «έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο».

Ο Tafari Campbell – ένας πρώην Chef του Λευκού Οίκου που αργότερα έγινε ο προσωπικός Chef των Obama – πέθανε τη Δευτέρα σε ένα ατύχημα στη διάρκεια paddle boarding κοντά στο κτήμα Katama των Obama στο Martha’s Vineyard. Ήταν 45.

Η αστυνομία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, η οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Campbell είπε σε δελτίο τύπου ότι ο Campbell, ο οποίος καταγόταν από το Dumfries, Virginia, ανασύρθηκε από δύτες από μια λίμνη στο Edgartown Great Road, λίγο πριν τις 10 π.μ.

“Οι δύτες της μονάδας υποβρύχιας ανάκτησης MSP ανέλαβαν αφού το σώμα του θύματος εντοπίστηκε από περιβαλλοντικούς αστυνομικούς της Μασαχουσέτης που ανέπτυξαν σόναρ πλάγιας σάρωσης από ένα σκάφος”, ανέφερε το τμήμα στην ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η ανάκτηση έγινε “περίπου 100 πόδια από την ακτή σε βάθος περίπου οκτώ ποδιών».

Ο MSP είπε αργότερα στο PEOPLE σε μια δήλωση: “Ο κ. Campbell επισκεπτόταν το Martha’s Vineyard τη στιγμή που πέθανε. Ο πρόεδρος και η κυρία Obama δεν ήταν παρόντες στην κατοικία τη στιγμή του ατυχήματος.”


Η έρευνα ξεκίνησε στις 7:46 μ.μ. ET την Κυριακή, όταν η αστυνομία και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Martha’s Vineyard ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση (;) του 911 για «έναν άνδρα κουπί που είχε μπει στο νερό, φάνηκε να αγωνίζεται για λίγο να μείνει στην επιφάνεια και μετά βυθίστηκε και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια»

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του προσωπικού του Chef και φίλου του σε ένα πολύ μυστηριώδες ατύχημα κατά την επιβίβαση με κουπί, ο Barack Obama φαίνεται να έχει τραυματισμένα δάχτυλα και ένα μαυρισμένο μάτι.

 

 

Οι Obama μοιράστηκαν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον Campbell μετά τον θάνατό του, αποκαλώντας τον Τάφαρι «ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας».

«Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος sous chef στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους», είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση που εστάλη στο PEOPLE. «Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως ένα ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άτομο που έκανε όλη μας τη ζωή λίγο πιο φωτεινή».

Η δήλωση συνέχισε, “Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και συμφώνησε γενναιόδωρα. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε. “

«Σήμερα γινόμαστε ένα όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τον Tafari – ειδικά τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin – στο πένθος για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου άνδρα», πρόσθεσαν.

Ο Campbell είναι ένας από τους σεφ που έφτιαξαν μπύρα με μέλι από τον Λευκό Οίκο, χρησιμοποιώντας μέλι από τον κήπο του South Lawn της Michelle, ενώ ο Οbama ήταν στην εξουσία.

Η συνεχιζόμενη έρευνα για τον θάνατο του Κάμπελ διεξάγεται από την Μονάδα Detective της Κρατικής Αστυνομίας για την Περιφέρεια του Cape και Islands District και την αστυνομία του Edgartown.

Ο ΠΟΛΎ ΝΕΚΡΌΣ 45ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ CHRISTOPHER SIGN, 45 ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΤOΥ ΖΕΎΓΟΥΣ CLINTON

Ο 45χρονος Christopher Sign, 45 ήταν ένας παθιασμένος ρεπόρτερ και παρουσιαστής στο Alabama TV. Ηταν επίσης πρώην παίκτης του football στο Κολλέγιο. Ο Christopher βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου από την αστυνομία του Hoover στο σπίτι του. Ο θάνατός του ερευνάται σαν αυτοκτονία.

“Ο Chris ήταν ένας τεράστιος ηγέτης στην αίθουσα ειδήσεων μας”, έγραψε το ABC 33/40 το Σάββατο ως φόρο τιμής.

«Συνεργάστηκε με το προσωπικό αναφοράς μας σε καθημερινή βάση, αλλά επίσης δούλεψε πίσω από τα παρασκήνια με την I-Team και με διευθυντές ειδήσεων σχετικά με την κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων. Ήταν παθιασμένος με τη δημοσιογραφία και το έδειχνε κάθε μέρα καθώς ώθησε τον εαυτό του να είναι ο καλύτερος. ”

Ο Chris είχε τρία αγόρια με τη σύζυγό του Lora, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της ABC.

“Η βαθιά μας συμπάθεια μοιράζεται με την αγαπημένη οικογένεια και τους στενούς φίλους του Christopher”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ABC 33/40.

“Έχουμε χάσει έναν σεβαστό συνάδελφο που είναι ανεξίτηλο αποτύπωμα. Θα χρησιμεύσει για πάντα ως σήμα κατατεθέν της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ακεραιότητας των δημοσιογράφων”, πρόσθεσε. “Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να συνεχίσουμε την κληρονομιά του. ”

Ο Christopher Sign είχε μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στη καριέρα του. Το 2016 και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας είχε αποκαλύψει μία συνάντηση του πρώην προέδρου Bill Clinton με την Γενική Εισαγγελέα Lorreta Lynch στο Sky Harbor Airport.

Η Γενική Εισαγγελέας ερευνούσε τότε την υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ Hillary Clinton-για την ακρίβεια ερευνούσε ένα ιδιωτικού διακομιστή email που χρησιμοποιούσε η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ και τότε υποψήφια για τη Προεδρία των ΗΠΑ με αντίπαλο τον Trump. Μάλιστα την δημοσιογραφική του αποκάλυψη η οποία προκάλεσε σάλο και πολύ πιθανό να επηρέασε σε κάποιο βαθμό και το αποτέλεσμα των εκλογών την εξέδωσε σε βιβλίο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις πλέον πρόσφατες αναρτήσεις του στο Facebook o Christopher ήταν ένας χαρούμενος νέος ρεπόρτερ. Η τελευταία του ανάρτηση μάλιστα ήταν στις 4.47 το απόγευμα της 11ης Ιουνίου.

Τι ήταν όμως αυτό που αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Christopher Sign; Για πάμε να δούμε.

Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου 2016. Το αεροπλάνο της Γενικής Εισαγγελέως των ΗΠΑ Loretta Lynch, βρισκόταν στο Phoenix airport κι εκείνη ετοιμαζόνταν να κατέβει όταν κάποιος από τους βοηθούς της την ενημέρωση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να συνομιλήσει μαζί της.

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε εκείνη τη περίοδο από το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η κ. Loretta Lynch δεν περίμενε κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο γεια.

Ο κ. Clinton από την άλλη πλευρά, φάνηκε να έχει τη διάθεση να συνομιλήσει εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου 2016.

Η Lynch σύμφωνα με τη συνέντευξή της στην έκθεση, είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς τα λεπτά περνούσαν και ο ο κ. Βill Clinton δεν έδειχνε σημάδια αποχώρησης.

Εν τω μεταξύ, οι βοηθοί της, που περίμεναν σε όχημα στο Sky Harbor tarmac είχαν γίνει νευρικοί καθώς η ώρα περνούσε όπως αναφέρει η έκθεση. Τέλος, ένας βοηθός βγήκε από το όχημα και ανακοίνωσε ότι κατευθυνόταν στο αεροπλάνο.

Αυτή η συνάντηση στο αεροδρόμιο του Phoenix είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί εκείνη την εποχή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Lynch ερευνούσε την υποψήφια για προεδρία Hillary Clinton για το χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω email.

Τα 20 λεπτά με τον κ. Βill Clinton θα επιβεβαίωναν την απόφαση του διευθυντή του FBI James Comey ότι o ίδιος, και όχι η Γενική Εισαγγελάς Loretta Lynch , θα ήταν το άτομο που θα ανακοινώσει δημόσια ότι η Clinton δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες. O Comey, σε αυτή τη δήλωση του Ιουλίου του 2016 αρκέστηκε να πει ότι παρότι η Clinton δεν παραβίασε το νόμο, ο χειρισμός διαβαθμισμένου υλικού από μέρους της ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτος».

Ήταν μία από τις πολλές αποφάσεις του Comey που επανεξετάζει η έκθεση των 568 σελίδων. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ενώ ο Comey έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι αποφάσεις του δεν είχαν πολιτικά κίνητρα.

Το Phoenix ήταν η πρώτη στάση σε μια περιοδεία ανά τις πόλεις όπου η Lynch συζητούσε την αστυνόμευση της κοινότητας. Το αεροπλάνο της βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Sky Harbor περίπου στις 7 μ.μ. Ο ήλιος θα εξακολουθούσε να ανατέλλει για άλλα 40 λεπτά περίπου.

Το προσωπικό της Lynch άφησε το αεροπλάνο της και μπήκε σε ένα φορτηγό για να περιμένει ώστε να συνοδεύσει το αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβιβάζονταν η Γενική Εισαγγελέας. Η Lynch, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, σύμφωνα με την έκθεση, περίμενε μέσα στο αεροπλάνο με τον σύζυγό της, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν έτοιμη.

Ο Bill Cinton βρισκόταν στο Phoenix για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με Το αεροπλάνο του, σύμφωνα με την έκθεση, στάθμευε περίπου 20 με 30 μέτρα από το αεροπλάνο της Lynch.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του με τους ερευνητές, o κ. Clinton είπε ότι ο διαπίστωσε ότι η Lynch ήταν σε αυτό το αεροπλάνο. Είπε ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο και καθώς είδε το προσωπικό της να αποβιβάζεται νόμιζε ότι θα αποχωρούσε σύντομα. Ο Clinton δήλωσε ότι ήθελε να κάνει μια χειραψία μαζί της.

«Ήθελα απλώς να της πω «γεια» και σκέφτηκα ότι θα φαινόταν πραγματικά τρελό αν ζούσαμε σε έναν κόσμο [όπου] δεν μπορούσα να σφίξω τα χέρι μου με την Γενική Εισαγγελέα, γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί όπως αναφέρεται στην έκθεση.
Ο Κλίντον είπε ότι συζήτησε με τον προϊστάμενό του για το αν ήταν καλή ιδέα η συνάντηση εξαιτίας όλων των μύθων που περιέβαλαν την έρευνα. Αλλά, στο τέλος, αποφάσισε ότι ήταν o.k. μία συνάντηση μαζί της.

Ένα μέλος της μυστικής υπηρεσίας του Clinton ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του FBI της Lynch, αναφέρει η έκθεση.

-Κοίτα, είναι 100 βαθμοί εκεί έξω. Ελάτε και θα μιλήσουμε για τα εγγόνια μας…

“Και μίλησαμε για αυτές τις πολιτικές για λίγο. Και, και είπα:” Εντάξει, καλά.”

Τόσο ο Clinton όσο και η Lynch δήλωσαν ότι δεν συζήτησαν την έρευνα για τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια των 20 λεπτών που συναντήθηκαν.

Αλλά η Lynch είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς η συνάντηση τραβούσε “συνεχώς”.

Εν τω μεταξύ, τέσσερα μέλη του προσωπικού της Lynch ήταν ακόμα στο φορτηγό στην άσφαλτο του αεροδρομίου και την περίμεναν κάτω από τρομερή ζέστη.

Όλοι αμέσως ήξεραν ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα.

Ένα μέλος του προσωπικού, ένας επόπτης στο γραφείο δημοσίων υποθέσεων, έφυγε από το φορτηγό μετά από περίπου πέντε λεπτά και προσπάθησε να ζητήσει από έναν πράκτορα της ασφαλείας της Lynch να διαλύσει τη συνάντηση.

Αυτός ο πράκτορας αρνήθηκε.

Ο επόπτης δημοσίων υποθέσεων επέστρεψε στο φορτηγό.

Πέρασαν περίπου 10 ή 15 λεπτά. Τότε, η ανώτερη σύμβουλος της Lynch, η οποία καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού, είπε ότι επρόκειτο να ανέβει στο αεροπλάνο για να διακόψει τη συζήτηση ώστε να φύγουν. Άλλα μέλη του προσωπικού την είδαν να ανεβαίνει τις σκάλες στο αεροπλάνο.

Ο επικεφαλής της ασφαλείας της Lynch την σταμάτησε στην πόρτα του αεροπλάνου και είπε ότι δεν μπορούσε να μπει.

Η σύμβουλος, σύμφωνα με την έκθεση, ζήτησε από αυτόν τον άντρα να μεταφέρει στην Lynch ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα. Ο επικεφαλής ασφαλείας, μετά από μια στιγμή, έδωσε στο ΟΚ στην σύμβουλο να το πει η ίδια στη Lynch.

    

H ΤΡΥΦΕΡΉ ΣΧΈΣΗ ΤΗΣ HILLARY ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΤΗΣ HUMA ABEDIN ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ

Hillary and Huma GLOBE

Αν και υπήρξε κοινό μυστικό στους κόλπους της Ουάσινγκτον, κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για τα βίτσια της Χίλαρι μέχρι που τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιεύθηκε στον Τύπο μία φωτογραφία από κάμερες ασφαλείας, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους να ερωτοτροπούν: Η Χίλαρυ με την πανέμορφη γραμματέα της Huma Abedin.

Η Κλίντον, η οποία συχνά επαίρεται για την ικανότητά της να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις, «κουκούλωσε» γρήγορα την υπόθεση, «κλείνοντας» τα επικίνδυνα στόματα. Άλλωστε είχε τη βοήθεια ενός ολόκληρου συστήματος που την προωθεί για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Abedin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Κλίντον από το 1996, διατηρoούσε σαφείς και αδιάσειστους δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την «ομπρέλα» κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν, σπέρνοντας παράλληλα τον όλεθρο του Ισλάμ.

Οι σχέσεις της Abedin με τους ισλαμιστές δολοφόνους ξεκινούν στην πραγματικότητα πολύ πριν από τη δική της ανάμειξη.Τόσο ο πατέρας της, ο οποίος πέθανε το 1993, όσο και η μητέρα της υπήρξαν εξέχοντα μέλη. Τα χνάρια των γονιών ακολούθησε η Huma, αλλά και ο αδερφός της Hassan, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η Οξφόρδη θεωρείται, μετά την ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, ένα από τα μεγαλύτερα φυτώρια ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Ο Hassan, σύμφωνα με αραβικά μέσα, συγκαταλέγεται στα πλέον επιφανή μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ λέγεται ότι διατηρεί επαφές με τον Omar Naseef, επικεφαλής μιας μουσουλμανικής «φιλανθρωπικής οργάνωσης (οι ΗΠΑ την έχουν χαρακτηρίσει ως «βιτρίνα» της Αλ Κάιντα).

Η μητέρα της Saleha υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος της οργάνωσης του Naseef, ενώ σήμερα διοικεί το παγκόσμιο γυναικείο παρακλάδι της Αδελφότητας.

Στις 13 Ιουνίου του 2012, ομάδα Ρεπουμπλικανών, με επικεφαλής την γερουσιαστή Michele Bachmann, ανέδειξαν την υπόθεση, παρουσιάζοντας στοιχεία για τη σχέση της Abedin με την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έθαψαν το θέμα ενώ οι ισχυρισμοί χαρακτηρίστηκαν «κραυγαλέα ψευδείς» και «θεωρία συνωμοσίας».

Χαρακτηριστικά, η Washington Post έγραψε ότι οι ισχυρισμοί της Bachmann είναι «παρανοϊκοί» και «αβάσιμοι», ενώ η Seattle Times παρομοίασε το περιστατικό με το «κυνήγι μαγισσών» που είχε εξαπολύσει κατά των κομμουνιστών ο Μακάρθυ.

Την ίδια στιγμή και μετά το μακελειό των Βρυξελλών πολλοί στην Ευρώπη έχουν την εντύπωση πως ο ISIS αποτελείται από κάποιους ψυχάκηδες, παρανοϊκούς δολοφόνους. Ο Guardian σε παλαιότερο δημοσίευμά του απεκάλυπτε το λόγο που ένας θανάσιμος κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη, ιδιαίτερα εάν η Ευρώπη κλείσει τα μάτια στην πραγματικότητα.

O Guardian λοιπόν έφερε στο φως ένα εσωτερικό έγγραφο του Ισλαμικού Κράτους, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση σχεδιάζει να εδραιωθεί στο Ιράκ και τη Συρία και να οικοδομήσει ένα κράτος, οικονομικά και διοικητικά ανεξάρτητο.

Το έγγραφο, το οποίο φέρεται να έχει συνταχθεί το περασμένο έτος, φέρει τον τίτλο «Αρχές της διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους» και αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η οργάνωση αναδείχθηκε στην ισχυρότερη τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση των τελευταίων δεκαετιών. Το έγγραφο, που αποτελεί ένα κείμενο – θεμέλιο για την εκπαίδευση «στελεχών της διοίκησης», δόθηκε στα μέλη της οργάνωσης την περίοδο που ο ηγέτης της Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι κήρυξε το «χαλιφάτο του Ιράκ και τις Συρίας», τον Ιούνιο του 2014.

Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρονται σε αυτό, η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους δεν περιορίζεται μόνο στα πεδία των μαχών, αλλά εξαπλώνεται και σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, το εμπόριο, οι επικοινωνίες ακόμη και σε ό,τι αφορά στις θέσεις εργασίας. Με λίγα λόγια, σημειώνει ο Guardian, το σχέδιο προβλέπει την οικοδόμηση ενός κράτους.

Σχετικά με τη στρατιωτική εκπαίδευση, το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ξεχωριστών στρατοπέδων του «τακτικού στρατού» και των «βετεράνων», οι οποίοι θα πρέπει να εκπαιδεύονται ένα δεκαπενθήμερο κάθε χρόνο, ώστε να μαθαίνουν τις «τελευταίες τεχνικές στη χρήση όπλων, στον στρατιωτικό σχεδιασμό και στην πολεμική τεχνολογία». Ακόμη θα πρέπει να ενημερώνονται «λεπτομερώς» για τις τεχνολογίες του εχθρού και για το πως οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους «μπορούν να επωφεληθούν από αυτές».

Επίσης προβλέπεται και η στρατιωτική εκπαίδευση των παιδιών, κάτι που αποκαλύφθηκε και από πρόσφατο προπαγανδιστικό βίντεο που έδωσε η ίδια η οργάνωση στη δημοσιότητα. Σε αυτό εμφανίζονται παιδιά που εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες και εκτελούν αιχμαλώτους. Όπως επισημαίνεται από την ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους «τα παιδιά θα καταρτιστούν ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελαφρύ οπλισμό», ενώ ορισμένα – τα καλύτερα – θα επιλεγούν για να ενταχθούν και στο στρατό για να συμμετάσχουν κυρίως στις περιπολίες και στη φύλαξη συγκεκριμένων σημείων».

Στο εσωτερικό έγγραφο τονίζεται ακόμη και η σημασία να επιτευχθεί μια ενιαία κουλτούρα – την οποία θα ασπάζονται γηγενής και ξένοι – αλλά και να διασφαλιστεί η αυτάρκεια του χαλιφάτου μέσω ανάπτυξης «εργοστασίων για την τοπική παραγωγή όπλων και τροφίμων» σε «ειδικές ασφαλείς ζώνες».

Το έγγραφο προήλθε από έναν επιχειρηματία, που συνεργαζόταν με το Ισλαμικό Κράτος. Ο Guardian αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας δε μπορεί να πει περισσότερα για τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει διαρρεύσει συνολικά περί τα 30 έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης και μιας οικονομικής κατάστασης για τις μεγαλύτερες επαρχίες που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Αν και το Ισλαμικό Κράτος τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποστεί σημαντικές ήττες στα πεδία των μαχών, ο ερευνητής Aymenn αλ-Tamimi, που συγκεντρώνει και μελετά έγγραφα της οργάνωσης, σημειώνει πως «η οικοδόμηση ενός βιώσιμου κράτους είναι μια σκέψη ριζωμένη στην φονταμεταλιστική θεώρηση και αποτελεί κεντρικό στόχο». «Το Ισλαμικό Κράτος έχει αυτόν τον στόχο και θα συνεχίσει τη μάχη για να τον πετύχει», τονίζει, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία πως επικεντρώνονται στην εκπαίδευση των παιδιών, την αποτελεσματική διακυβέρνηση, τη χρήση τεχνολογίας και την προπαγάνδα, καθώς επίσης και στο γεγονός πως φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη των προηγούμενων.

Ο απόστρατος στρατηγός Stanley McChrystal, που το 2006 – 2008, μαχόταν εναντίον των προκατόχων του Ισλαμικού Κράτος στο Ιράκ, σχολιάζοντας το εσωτερικό έγγραφο, υπογραμμίζει: «Αν πρόκειται για αληθινό τότε θα πρέπει να διαβαστεί από τον καθένα και ιδιαίτερα από όσους χαράζουν την πολιτική της Δύσης. Αν η Δύση βλέπει το Ισλαμικό Κράτος ως ένα στερεοτυπικό γκρουπ ψυχοπαθών δολοφόνων, τότε ο ελλοχεύει ο δραματικός κίνδυνος να τους υποτιμήσουμε».

Ο Charlie Winter, από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, αναφερόμενος στο ίδιο κείμενο τόνισε: «Δεν πρόκειται για παράλογους αιμοδιψείς φανατικούς τζιχαντιστές. Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως είναι μια οργάνωση με βαθύ και σύνθετο πολιτικό σχεδιασμό, και σημαντικές υποδομές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου