Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2023

Tweet καταγγελία Κασσελάκη για τη διαδικασία ταυτοποίησης...




Σε καταγγελία για παρακώλυση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή εκλογική διαδικασία, με δικαιολογία τύπου «δεν σας βρίσκουμε», προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Σε... ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) απευθύνεται στην ΚΕΦΕ, κάνοντας λόγο για «εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών».


Αναλυτικά δήλωσε: 

«-Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. 

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών».

Λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος, στηλίτευσε την αποστολή μηνυμάτων απ' την προεκλογική εκστρατεία του Στ. Κασσελάκη σήμερα, ανήμερα των εκλογών, τονίζοντας ότι «κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου