Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2023

Vincent Cassel: Ίδια η Tina Kunakey η νέα του σύντροφος του ηθοποιού Ο ηθοποιός Vincent Cassel φαίνεται πως έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις αφού η νέα του σχέση, Narah Baptista, είναι ίδια η Tina Kunakey.






 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Νέα αγάπη βρήκε ο ηθοποιός Vincent Cassel στο πλευρό της 27χρονης Narah Baptista. Το πανέμορφο μοντέλο έχει εμφανείς ομοιότητες με την πρώην συντροφο του Γάλλου σταρ, Tina Kunakey.


Ο διάσημος ηθοποιός μετά από τον χωρισμό του από την 26χρονη Tina Kunakey, βρήκε σε σύντομο σχετικά διάστημα την αντικαταστάτριά της. Και μάλιστα σε ένα μοντέλο με εξωτική ομορφιά με 30 χρόνια διαφορά στην ηλικία από τον ίδιο που είναι 56.

Η Narah Baptista είναι βραζιλιάνα και τα τελευταία χρόνια μένει στην Αυστραλία αφού έχει διπλή καταγωγή, εκεί δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Το 2020 είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe Australia.









Οι δυο τους πρόσφατα διασκέδασαν μαζί σε μουσική εκδήλωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ σχολιάζουν ο ένας τις φωτογραφίες του άλλου. Με τον Vincent Cassel να αφήνει τα σχόλιά του σε όλες σχεδόν τις σέξι φωτογραφίες του μοντέλου. Ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους. «Δεν σε χορταίνω» ήταν το τελευταίο του σχόλιο σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram.
Δείτε φωτογραφίες της Narah Baptista:

Το Ρωσσικό Marie Claire σχολιάζει τη σχέση τους:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου