Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2023

Ραλλία Χρηστίδου / Τι θα γίνει με αυτά που κουκουλώθηκαν με την κατάργηση ασύλου των τραπεζιτών;


«Έλεγχος της οικονομικής ζωής του τόπου για να γίνονται δουλειές και εσύ να ζεις με pass!», σχολιάζει αιχμηρά η Ραλλία Χρηστίδου


Σε όλα αυτά που κουκουλώθηκαν με τη μη κατάργηση του ασύλου των τραπεζιτών και αποκάλυπτε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Ιανουάριο του 2023 τι θα γίνει; διερωτάται η βουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ραλλία Χριστίδου.


Οπως υπογραμμίζει, η κυβέρνηση απέβλεπε στη ματαίωση και στον οριστικό τερματισμό της διερεύνησης των ποινικών δικογραφιών που σχηματίσθηκαν από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, κατόπιν του σχετικού πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, αναφορικά με τα τραπεζικά δάνεια, ύψους άνω του 1,5 δις ευρώ, που είχαν χορηγηθεί χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις κατά το χρονικό διάστημα 2000 - 2011 στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους. Μαζί με τα θαλασσοδάνεια ξεπλύνανε όμως και τον Φ. Μπίτζιο. Θυμάστε; »



Και συνεχίζει «Όμιλος Libra, Intellexa A.E., για να δουλέψει το Predator και να παρακολουθούνε όποιον μιλάει ελληνικά. Έλεγχος της οικονομικής ζωής του τόπου για να γίνονται δουλειές και εσύ να ζεις με pass!».


«Ποιές σοβαρές επιχειρήσεις θα επενδύσουν σε μια χώρα που κυβερνούν οι ολίγοι;», τονίζει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου