Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2023

Μήνυμα Κασσελάκη σε Μητσοτάκη μέσω Γεραπετρίτη Τι ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μεταφέρει στον πρωθυπουργό ο υπουργός Εξωτερικών.






 

 


Το… νεύρο του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται να χτυπά όταν ακούει στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη να χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως «εθνική εξαίρεση». Προς τούτο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει τα μηνύματα του προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο.


Οι πληροφορίες λένε πως ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, ζήτησε να μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν ανέχεται να χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ «εθνική εξαίρεση» με τον Γιώργο Γεραπετρίτη να απαντά θετικά και να δεσμεύεται πως θα το μεταφέρει στον πρωθυπουργό.

Το ίδιο μήνυμα, πάντως, με έμμεσο αλλά χαρακτηριστικό τρόπο, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης και μέσα από την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Άκουσα και τον πρωθυπουργό ν’ αναφέρεται στο Κυπριακό, στο Κραν Μοντανά, να συνεχίσουν από εκεί οι συνομιλίες, από το 2017. Να θυμίσουμε το τι έλεγαν για τον φίλο μου, τον κ. Κοτζιά, ότι δήθεν πουλούσε και ξεπουλούσε και πρόδιδε τη χώρα. Ήμασταν “εθνική εξαίρεση”. Θα απολογηθεί ποτέ ο κ. Μητσοτάκης μετά τη υπόκλιση για αυτά τα λόγια; Ή θα συνεχίσει αυτή την κοροϊδία;» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 
 

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται η συνέχεια…

Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου