Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2023

Champions League: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 12/12 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για το UEFA Champions League σήμερα (12/12) και τα κανάλια που θα τους μεταδώσουν.





Mariscal - EPA







Ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League, η οποία αποτελεί και την τελευταία για την φάση των ομίλων της3 διοργάνωσης, με τα 8 πρώτα «εισιτήρια» για την φάση των νοκ-άουτ να δίνονται σήμερα.


Στον πρώτο όμιλο Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, με τις Κοπεγχάγη (5β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4β.) να αγωνίζονται για το δεύτερο εισιτήριο της φάσης των 16. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς θα μπορέσει να προκριθεί μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς πρέπει να νικήσει τους Βαυαρούς και το άλλο παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Αντίστοιχα στο Group B, πρώτη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα παραμείνει η Άρσεναλ (12β.), με την Αίντχόφεν να ακολουθεί (8β.) έχοντας μεγάλες πιθανότητες για να περάσει στα νοκ-αουτ ως δεύτερη, ενώ η Σεβίλλη χρειάζεται νίκη επί της Λανς για να συνεχίσει στο Europa League. Αντίθετα η Γαλλική ομάδα... βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας για να συνεχίσει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης (15β.) είναι ακόμα μία ομάδα που έχει «σφραγίσει» το εισιτήριό της για τους 16 του Champions Legue απο το Group C, με την Νάπολι (7β.) να ρίχνει την τελευταία της ζαριά στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπράγκα (4β.) για να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Αντίθετα η Ουνιόν Βερολίνου (2β.) χρειάζεται ένα... θαύμα για να καταφέρει να νικήσει την Ρεάλ και πρέπει να χάσει η πορτογαλική ομάδα απο τους Ναπολιτάνους, προκειμένου να συνε4χίσει στο Europa League. Στο Group D, Ρεάλ Σοσιεδάδ (11β.) και Ίντερ (11β.) είναι οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον νικητή στο μεταξύ τους παιχνίδι να καθορίζει την σειρά με την οποία θα τερματίσουν στον όμιλο. Αντίστοιχα η Σάλζμπουργκ (4β.) έχει το... πάνω χέρι για το εισιτήριο του Europa League, καθώς η Μπενφίκα έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στους Αυστριακούς.
ADVERTISEMENT








Η εικόνα των ομίλων:


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Group AΚοπεγχάγη - Γαλατάσαραϊ (22:00) - COSMOTE SPORT 3 HD
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου (22:00) - COSMOTE SPORT 2 HD

Group BΛανς - Σεβίλλη (19:45) - COSMOTE SPORT 3 HD
Αϊντχόφεν - Άρσεναλ (19:45) - COSMOTE SPORT 2 HD

Group CΟυνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) - COSMOTE SPORT 5 HD
Νάπολι - Μπράγκα (22:00) - COSMOTE SPORT 6 HD

Group DΊντερ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00) - COSMOTE SPORT 7 HD
Σάλζμπουργκ - Μπενφίκα (22:00) - COSMOTE SPORT 8 HD





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου