Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2023

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον ξαφνικό θάνατο Γαλλίδας Ευρωβουλευτή – «Ξεψάχνιζε» τις σκανδαλώδεις σχέσεις της Ούρσουλα με την Pfizer! ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρωβουλευτής των Πρασίνων πέθανε εν μέσω έρευνας για το σκάνδαλο με τα εμβόλια


Πέθανε ξαφνικά στις 29 Νοεμβρίου σε ηλικία 70 ετών από ανακοπή καρδιάς, η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Μισέλ Ριβάσι. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της στις Βρυξέλλες, την ώρα που κατευθυνόταν προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Η Ριβάσι εργαζόταν επιμελώς σε μια ερευνητική έκθεση σχετικά με το σκάνδαλο που αφορά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τις μυστικές επικοινωνίες της (SMS) με την Pfizer σχετικά με την προμήθεια εμβολίων COVID-19.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Μισέλ Ριβάσι ήταν συνώνυμο της διαφάνειας στην Ευρώπη. Είχε μιλήσει έντονα επικριτικά για τη δημοσιοποίηση των σκανδαλωδών συμβάσεων εμβολίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η επιδίωξή της, ειδικά για τα συμβόλαια των εμβολίων, την είχε φέρει πολλές φορές σε αντίθεση με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ο ξαφνικός και απροσδόκητος θάνατός της άφησε τους συναδέλφους της και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε κατάσταση πένθους και σοκ, ενώ ξεσήκωσε αρκετά ερωτήματα (και σενάρια) σχετικά με το χρόνο και τις συνθήκες του θανάτου της, ειδικά δεδομένης της ευαίσθητης φύσης της συνεχιζόμενης δουλειάς της.

Παρά το θάνατο της Ριβάσι , η υπόθεση παραμένει υπό έλεγχο και το Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΕ αναμένεται να αποφανθεί για αγωγή που σχετίζεται με το σκάνδαλο, εντός του 2024.

*πηγή φωτογραφίας video capture


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου