Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2024

Καθαρά Δευτέρα 2024: Φτηνοί προορισμοί με διαθεσιμότητα Οι πιο οικονομικοί προορισμοί για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 2024



.
Aaron Burden / Unsplash

 

 


Αναζητώντας προορισμούς για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 2024, γρήγορα θα δείτε ότι οι περισσότερες δημοφιλείς επιλογές έχουν ελάχιστη ή και καθόλου διαθεσιμότητα.

Από την ορεινή Αρκαδία και την ορεινή Κορινθία, μέχρι το Γαλαξίδι, την Ύδρα και την Κύθνο, οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να ξεσκάσουν είτε μέσα από μια απόδραση σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, είτε παίρνοντας τα… βουνά.


Πράγματι, η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχουμε για μια τριήμερη εκδρομή χωρίς περιορισμούς, καθώς προσφέρεται για αποδράσεις σε όποιον προορισμό λαχταράμε, λόγω της εποχής.

Καθώς, όμως, η ζήτηση είναι σχεδόν παντού μεγάλη, οι τιμές έχουν αυξηθεί ανάλογα, με αποτέλεσμα πολλοί προορισμοί να καθίστανται απαγορευτικά ακριβοί.


Τα καλά νέα, όμως, είναι πως υπάρχουν ακόμα ορισμένες επιλογές με διαθεσιμότητα και λογικές τιμές, όπου δεν θα στερηθείτε ούτε σε άνεση ούτε και σε φυσικό κάλος.
Καθαρά Δευτέρα στην Ερέτρια Ευβοίας

Στην πανέμορφη Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια Ερέτρια, η οποία απέχει μόλις 1,5 ώρα από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο τριήμερο, με το κόστος για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο να ξεκινά μόλις από τα 40 ευρώ την βραδιά (άρα 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση κατ’ άτομο).


Αντώνιος Λάμπρου / Eurokinissi
Καθαρά Δευτέρα στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

Αν και εξαιρετικά αγαπητός προορισμός μεταξύ των Πελοποννησίων, το παράλιο Άστρος αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για μικρές αποδράσεις τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι, καθώς τόσο οι παραλίες του όσο και τα γραφικά του καλντερίμια θυμίζουν νησί. Απέχει μόλις 2,5 ώρες από το κέντρο της πρωτεύουσας και για αυτό το τριήμερο θα βρείτε χωρίς πολύ κόπο δίκλινα δωμάτια που ξεκινούν από τα 50 ευρώ την βραδιά.

Ad






Greece Newstart / Unsplash
Καθαρά Δευτέρα στην Ερατεινή Φωκίδας

Η Ερατεινή Φωκίδας είναι ένας γραφικός αλλά και σχετικά άσημος προορισμός που απευθύνεται σε πιο ψαγμένους ταξιδιώτες. Η παραλία της, που βρέχεται από τα νερά του Κορινθιακού Κόλπου, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει νησί του Αιγαίου, ενώ σίγουρα αξίζει να απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά στα περίφημα ταβερνάκια της. Απέχει περίπου 3 ώρες από την Αθήνα με το αυτοκίνητο και παρέχει επιλογές διαμονής που ξεκινούν από τα 50 ευρώ τη βραδιά.


dnatravel.gr / Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου