Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Ξανάρχισαν… τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ: Πηγές Κασσελάκη: «Μόνο ένα μέλος της ΠΓ με αμφισβήτησε» Στη διάψευση των πληροφοριών πως ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε την επιστολή του προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προχώρησαν πηγές προσκείμενες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.





EUROKINISSI

 


 


Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν συνέχεια, σήμερα, στη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, απορρίπτοντας τα όσα γράφτηκαν περί ανάκλησης της επιστολής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος.

«Μόνο ένα μέλος της ΠΓ ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ», αναφέρεται χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα πως το επίμαχο ερωτηματολόγιο που θέτει προς ψηφοφορία ταυτοτικά ζητήματα του κόμματος, παραμένει αναρτημένο στην πλατφόρμα του iSyriza.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως «η Πολιτική Γραμματεία επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο».


Αναλυτικά:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας


1. Το διακύβευμα της χθεσινής ΠΓ ήταν: «Επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο των μελών της ΠΓ ή αλλιώς προσφυγή στα μέλη».

Η ΠΓ επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη βάση των θέσεων όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο.

2. Μόνο ένα μέλος της ΠΓ ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ.


 


3. Το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στον iSyriza», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές από την Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου