Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Αποχώρησε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα και επιστρέφει στην πολιτική με Χαρίτση – Αχτσιόγλου! Υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές – αν κατεβάσει ψηφοδέλτιο – ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης!





Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτική, με τη Νέα Αριστερά. Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα η Νέα Αριστερά θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα συμπορευτεί με το κόμμα που δημιουργήθηκε από τα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στη διάσπαση του φθινοπώρου, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Νέα Αριστερά εφόσον κατεβάσει τελικά συνδυασμό (θα πρέπει πρωτα να μετασχηματστεί από ΚΟ σε κανονικό πολιτικό κόμμα με... ιδρυτική πράξη)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς θα ανακοινώσει εντός της ημέρας σήμερα πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα αναλάβει το κεντρικό ρόλο.



Όπως ενημέρωσε η Νέα Αριστερά, στις 17.30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. Αλέξης Χαρίτσης θα έχει συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο. στην Βουλή με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Η επιστροφή του στην πολιτική γίνεται σε μία κρίσιμη συγκυρία καθώς η Νέα Αριστερά, στις αρχές Μαρτίου πρόκειται να προχωρήσει στην ιδρυτική της συνδιάσκεψη. Παράλληλα η μάχη των ευρωεκλογών θα είναι το πρώτο κρίσιμο τεστ για τους αποχωρήσαντες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου