Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2024

Όλγα Γεροβασίλη / Εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό - Δεν μπορούν να γίνουν πριν περάσει ένας μήνας



Η Όλγα Γεροβασίλη είχε μία σύντομη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Τι ανέφερε για τις εκλογές


Την άποψη ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν μπορούν να γίνουν πριν περάσει ένας μήνας, εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Η αντιπρόεδρος της Βουλής επισκέφτηκε την αίθουσα Τύπου στον χώρο του συνεδρίου και είχε μία σύντομη συζήτηση με δημοσιογράφους.

«Οι εκλογές πρέπει να είναι στην προθεσμία που προβλέπονται όπως έγιναν και τις προηγούμενες εκλογές. Προφανώς όχι μέσω ίντερνετ» είπε η Όλγα Γεροβασίλη και συμπλήρωσε ότι η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. «Ό,τι έχουμε συναποφασίσει μέχρι σήμερα και έχει περάσει στο καταστατικό μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Παράλληλα δήλωσε ότι το συνέδριο δεν είναι καταστατικό, συνεπώς δεν μπορεί να αλλάξει την διαδικασία εκλογής, το διάστημα του ενός μήνα και ότι γίνεται με κάλπη.

Κληθείσα να σχολιάσει την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος, απάντησε: «Έχω δώσει τη ζωή μου σε όλα αυτά, έχω πορεία, στάση, αρχές, συμπεριφορές. Για τα αυτονόητα δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω».

Όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του Νίκου Παππά ότι η ίδια πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Έχω θέση, και σήμερα τη θέση που θέλω την διεκδικώ».

Σε ερώτημα για το αν θα υπάρξει μία πιθανή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στις εσωκομματικές εκλογές, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου