Πέμπτη, Φεβρουαρίου 29, 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η αστυνομία μού στραμπούληξε το χέρι, με τράβηξαν βίαια»
Ο ηθοποιός καταγγέλλει αστυνομική βία - «Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι;


Αστυνομική βία καταγγέλλει ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος συνελήφθη και παρέμεινε στο ΑΤ Αιγάλεω, μετά από λογομαχία με υπαλλήλους του Δασαρχείου Δυτικής Αττικής, για την υπόθεση που αφορά το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, το οποίο κινδυνεύει να χάσει εξαιτίας της… γραφειοκρατίας.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Δασαρχείο και χωρίς να είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη, οι υπάλληλοι του είπαν ότι δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν, με τον ίδιο να επιμένει και τελικά να συλλαμβάνεται για διατάραξη κοινής ησυχίας. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ και έχει έχει ήδη καταβάλλει πρόστιμο για τακτοποίηση.

Σε δηλώσεις του μετά από την περιπέτεια στο τμήμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί του φέρθηκαν βίαια : «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».


Απεγνωσμένος ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», εξήγησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου