Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2024

Ο κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγεται… Νίκος Ένας δυσοίωνος συλλογισμός για τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών και τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο πολιτικό στερέωμα.



(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

 


 


Τη «μεγάλη εικόνα» τόνισε ότι πρέπει να παρακολουθούμε συνομιλητής μας, βετεράνος στα μετερίζια της Κεντροαριστεράς / Αριστεράς.

«Αυτοί έδωσαν τώρα ραντεβού για την επομένη ημέρα των Ευρωεκλογών» σχολίασε, «αλλά δεν σκέφτηκαν ότι στο ραντεβού μπορεί να εμφανισθεί ένας «απρόσκλητος» και να μαζέψει όλη την τράπουλα».


Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; «Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης» μάς εξήγησε.

«Αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να κερδίσει ένα 15-16% στις Ευρωεκλογές και ο σπαρασσόμενος ΣΥΡΙΖΑ μείνει πέριξ του 10%, το παιγνίδι της αντιπολίτευσης έληξε» τόνισε με έμφαση.


«Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης είμαι ΕΓΩ, θα τους πει. Όποιος θέλει με ακολουθεί, έρχεται στο ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Και προβλέπω ότι οι μισοί του ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητούν ταξί για τη Χαριλάου Τρικούπη και οι άλλοι μισοί θα ξαναδιασπώνται αν ο αρχηγός του υπόλοιπου 5% θα είναι ο Στέφανος, ο Νίκος ή η Όλγα» κατέληξε τον δυσοίωνο συλλογισμό του.

Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου