Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024

«Κυριάκο, θα στο κλείσω εγώ το θέμα με τον Βαγγέλη…» – Η υπόσχεση του Παπασταύρου στον Μητσοτάκη και ο εξευτελισμός μπροστά σε 20 άτομα στη βίλα του Μαρινάκη





Τις προάλλες έγινε γνωστό ότι οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης δεν ήταν ακριβώς ενήμερος για αυτή τη συνάντηση. Υπό ποια έννοια; Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε δεσμευτεί εδώ και πολύ καιρό – όχι τώρα δηλαδή με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των αποκαλύψεων από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ για το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών – ότι θα ήταν εκείνος που θα έλυνε το ζήτημα της αντιπαράθεσης του ολιγάρχη-εφοπλιστή με τον πρωθυπουργό. Ο Μητσοτάκης λοιπόν τον πίστεψε και το άφησε επάνω του.

Σε αυτό το πλαίσιο, βρέθηκαν στη βίλα του Μαρινάκη ο Παπασταύρου με τον Μπρατάκο. Καλά πληροφορημένη πηγή μου, μου λέει ότι εκεί ακολούθησε ο πλήρης εξευτελισμός των Παπασταύρου και Μπρατάκου, μπροστά σε 20 άτομα, μιας και ο πανίσχυρος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ΜΜΕ της χώρας και στιχουργός ήταν εκεί με μεγάλη παρέα και τους περιέπαιζαν επιδεικτικά.


Αναμφίβολα πρόκειται για το απόλυτο κατάντημα της πολιτικής και πολιτικών που γονατίζουν σκύβοντας το κεφάλι μπροστά στα συμφέροντα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Παπασταύρου απέτυχε να “κλείσει” και το μέτωπο με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος έναντι του Μητσοτάκη. Δεν αποκλείεται το μέλλον να δούμε αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου